Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bulunduğum yerde zorunlu hizmet 4 yıl.benim 3 yılım şubatta doldu acaba ben ildışı tayin isteyebiliyormuyum sizce????
İstersin canım çünkü artık zorunlu hizmet yükümlüsü değil yazıyor...İl dışı için de aynı ilde 3 yıl çalışma şartı var....Onu doldurmuşsun...
ıl ıcı tayını ıkı yıldan uc yıla cıkarmaları sacma
okula alısamadık sevmıyoruz uc yıl calışmak zorundayızz
Ah ah işte benim sorunum da bu üstüne üstlük 15 Eylül şartı getirdiler ben milli eğiitm bakanlığının yaptığı hatadan kaynaklı 15 eylülden sonra göreve başlayabildim. Yıl da değil dört yıl sonra tayin isteyebiliyorum... Çok kötü oldu bu....
günaydın hatunlar sanırım kılavuz yayınlamış bizimle ilgili ne yazıyor daha okumadım umarum tayin hakkı verilir
az kaldı cnm yayınlanmasınasana da günaydın canım kılavuz yayınlanmadı daha o sadece bi duyuru bu hafta içinde yayınlanması gerek...umarım hakkımızda hayırlısı neyse o olur.bende dört gözle bekliyorum ne diyecek bizim için...İnşallah tayin isteyebiliriz....:Saruboceq:
24 üne kadar yayınlanacakmış
yanlış anlamışım inşallah herkesin gönlüne göre olur
Kılavuz yayınlanmış arkadaşlar.meb güzel bi kazık attı bize....
benim için de durum hiç parlak değil istediğim ilde sadece 6 açık var o da kimbilir nerde nasıl imkansız benim gitmem yani...umudumu tamamen yitirdim
ne hale getirdiler bu işi ya bütün tanıdığım gençlere sakın öğretmen olmayın der oldum hale bakkk