sağol canım inşallah öyle olur.soruşturmayla korkutuyo beni.herkes rapor aldı o gün.ama onlar elazığdan almış,ben o korkuyla düşünemedim ankaradan aldım yolladım.o kafayla hiçbişey düşünülmüyoki.alacağımıda söylemiştim,durumu anlatmıştım.kafamı toplayıp karar almam lazımdı.zaten yüreğim acıyo bide müdürle uğraşıyom.hayır sinirimi bozan öğrencilerimde duymuş,okula gider gitmez "öğretmenim siz rapor almışınız,müdür sizi bu okuldan yollayacakmış" dediler.hayır öğrencilere ne diye duyurursun.beni onların gözünde küçük düşürmeye çalışıyo.arkam yok diye üstüme geliyo.aklınca beni kullanarak diğer öğretmenlere gözdağı verecek..
canım öncelikle geçmiş olsun haberlerde ilk izlediğimde hemen aklıma oradaki öğretmenler geldi hatta bi okul yıkılmıştı galiba neyse Allah korumuş sizi ildışına izinsiz çıktığın için malesef haklı keşke sende elazığdan alsaymışn ama sende haklısın o sırada aklına gelmemiş tavsyem müdürünle dikleşmeden anlaşmaya bak ayrıca öğrencilerede söylemesi çok ilginç ne alaka onları ne ilgilendirir sızın mudurunzle olan ilişkiniz işte böyle doğuda önüne geleni müdür yapıyorlar sonra eğitim neden ilerlemiyor sen öğretmeni eğitimden başka şeylerle meşgul edersen öğretmende tabiki öğrenciyle ilgilenilecek vakitte kendi sıkıntı ve dertleriyle uğraşır...Allah tez zamanda kurtarır inşallah:Saruboceq:
kibelacım 2 buçuk yıl oldu burdayım.2 sene köyde çalıştım bu yıl merkeze görevlendirdiler bebek var diye.şimdi geri göndermekle tehdit ediyolar.arkam yok,dayım yok diye geliyo üzerime.huzur bırakmadı.
teologcum sende çok çekmişsin,inşallah hep huzurla çalışırsın.ben eşek gibi çalışıyodum burda sabah 8 akşam 8.çocoklara ücretsiz egzersiz ve ek ders veriyodum.çocuğumdan feda edip çalışıyodum hakkını vereyim diye.bırak teşekkür etmeyi karşılığında soruşturma yiyorum.insanın tüm şevki kırılıyo.valla sırf oğluma haram yedirmeyim diye çalışıyorum şimdi.yoksa hiçbi istek kalmadı bende..
caycan cım sabret bak mayıs a da az kaldı tayin için
zaten puanın da birikmiştir baya senin bunu düşünerek teselli olmaya calış
sağol canım inşallah öyle olur.soruşturmayla korkutuyo beni.herkes rapor aldı o gün.ama onlar elazığdan almış,ben o korkuyla düşünemedim ankaradan aldım yolladım.o kafayla hiçbişey düşünülmüyoki.alacağımıda söylemiştim,durumu anlatmıştım.kafamı toplayıp karar almam lazımdı.zaten yüreğim acıyo bide müdürle uğraşıyom.hayır sinirimi bozan öğrencilerimde duymuş,okula gider gitmez "öğretmenim siz rapor almışınız,müdür sizi bu okuldan yollayacakmış" dediler.hayır öğrencilere ne diye duyurursun.beni onların gözünde küçük düşürmeye çalışıyo.arkam yok diye üstüme geliyo.aklınca beni kullanarak diğer öğretmenlere gözdağı verecek..
canım ben kadrolu değilim sözleşmeliyim.ta ağustosta tayin var.. :çok üzgünüm:
yuh ya! bir de olayı öğrencilere mi duyurmuş?
işte bizim sorunumuz bu.
nerede yetersiz öğretmenliği beceremeyen adam varsa müdür yapıyorlar.
sonuçlar ortada. insanlıktan, eğitimcilikten bihaber yöneticiler ve mutsuz, huzursuz öğretmenler.
tamam ortada bir yanlış var. ama olağanüstü bir de durum var. alırsın karşına "bak hoca hanım bu yaptığın doğru değil, bir daha böyle bir şey olursa şöyle şöyle bir prosedür izle" dersin. yine aynısı tekrarlanırsa soruşturma lafı aç.
yaa sözleşmelilerinde şu tayin işlerine el atsalar
nasıl kızgınım ve üzgünüm biliyormusun birincisi devlete kızgınım
ikincisi senin için de cok üzgünüm çok
eşin ne diyor peki durumunuza ama şunu söleyeyim mesleğini sakın bırakma
caycancım öncelikle geçmiş olsun.
böyle anlayışsız insanlardan nefret ediyorumklava:
sendikan var mı bilmiyorum ama yoksa da sana uygun olduğunu düşünbdğün birine git
onlar savunurlar seni.
böyle durumlarda sendikalar çok işe yarıyor.
yürürlüğe girdimi bilemiyorum da memurların il dışına çıkarken izin alma zorunluluğu kalkacaktı
onu da araştır istersen.
belki sadece korkutuyordur.
ayrıca öğrenciye anlatmak ne oluyormuş yaa
ne boşboğazlık böyle
bir de adamım diye ortalıkta dolaşıyorlar bunlarklava:
sendikam yok henüz,ama düşünüyorum artık.hakkını savunacak birileri lazım yoksa boğazına yapışıyolar insanın.beni öğrencilerin karşısında mahçup bıraktı.çocuklar okula gelir gelmez koştular bana,köyemi yollayacaklar sizi,ne olur gitmeyin diyolar.açıklamada yapamıyosun bunlar özel konular ama adam ne söylediyse artık.çocuklar tüm detayları biliyolar..
benim de sendikam yok ama gerçekten bu gibi durumlarda işe yarıyorlar
dediğin gibi arkan yok diye böyle rahat davranıyor adam
eşin asker, hakim filan olsaydı el pençe dururdu şimdi önündeklava:
bu okula gelirken çok zavallı gelmiştim,rica etmiştim oğlm için buraya gelmeye lojmanda kalmaya ihtiyacım var demiştim.çünkü ilçedeki tek kaloriferli yer burası.şimdiye kadar herşeye tamam dedim oğlum için.ayrıca arkası olsa şimdiye kadar tayini çıkar diye düşünüyodur heralde.baktı kimsesiz ezeyim bunu sindireyim diyo.beni kullanrak gücünü sınıyo işte aklınca ama çok zorladı artık beni,çıkıp giderim köye heralde.bu okulda huzurum kalmadı..
boş versene yaa pi bir müdür yüzünden niye gidecekmişsin.
o gitsin :umursamaz:
valla pes etme hiç savunmanı yazarsın bir şey çıkmaz.
baktın olmuyor gider uzun süreli rapor verecek bir doktor bulursun.
durup dururken rapor almaya ben de karşıyım ama seni buna mecbur bırakıyorlar
vebali onlara artık.
sen tüm iyi niyetinle çalıştın ne de olsa.
devlet düşünsün azıcık da. :umursamaz: