KK'da Tanıştık KK'da Dost Olduk Diyenler'in Topiği (:

evet taşındım canım akşam eve gidince açıcam aevayı allahın izniyle akşamda nuriyi arayıp ayrılıcam :gitme:

aynen canım yaaa böyle ilişki zaten olmaz en isi ayrılıp kurtulmak :umursamaz:

canım benim günlükte bugün benim geldiğime sevindiğini yazmışsın seni çok seviyorum valla
bana değer verdiğinide görmek çok çok güzel bebğim teşekkür ediyorum... bayanssulusmile

aaaa okudunmu bitanem :kedi:
ben seni çok seviyorum bitanem hele böyle insanların gerçek yüzlerini gördükçe gerçek dostumun sen olduğunu anladıkça seni daha çok seviyorum

hasanda bugün ayın 1i olduğu için çok yoğun 1000 fatura var diyo
akşamda kesin mesaisi olur
uuff buluşurduk ne güzel yaaaa
ama bebeğim benim walla koştururken bilem bu arada senin benim olduğun ilk yılımız kutlu olsun dedi
ayyyyyyyyyyyyyy :kedi:
haftasonu acısını çıkartcaz inşallah :jeyyar:

evet okudum ve çok mutlu oldum bebğim iiki seninle tanışmışız bebğim
haklısın canım dünyada çok sahte dostumuz var ve insan gerçek dostalrıyla
tanıştığı zaman hayatta adam gibi adamların azda olsa kaldığı anlıyor ve çok mutlu oluyor bebğim....

aynen benimde canım yaaa hiç bilemiyorum ki bebğim ezeli izledim bitti bu arada bilmiyorumkismile

Aslıcım yakaladım seni :) demek topic açtın buraya..
Bu arada bende şunu söylemeliyimki İstanbula geldim 1 yıl oldu İstanbullu arkadaşalrımada çok uzak olduğum için burada çok yanlız kaldım ..uzun zmndır girmediğim K.K ya neden girmiyorum ki dedim ve o gün bugündür bnmle dostluğunu paylaşan ve yardımlarını esirgemeyen,evlerini açan tüm dostlara teşekkürler...opuyorumnanaktan

X