Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KK'da Tanıştık KK'da Dost Olduk Diyenler'in Topiği (:
günaydın seçilciğim. Düğün tarihi belirsiz. Mayıs ayında olabilir diye konuştuk ama daha tam bişey yok. Olursa Nişan tarihiyle aynı olsun istiyorum ben. 21. Mayıs Cumartesi günü. Ama kısmet bakalım. Sen nasılsın Seçil. Neler yapıyosun
ii hadi bakalım aslıcıım hayırlısı olsun kuzum bende napiim canım ya bildiğin gibi bende henüz bi değişiklik yok bu aralar kendimi paso gezmeye tozmaya verdim ama henüz hala kalbim boş maalesef bilmiyorumkismile
Aaaa seçilim yapma böyle ya gerçek aşkın sana gelmesine biraz daha zaman var demekki... öylesine olacağına hiç olmasın daha iyii sevgili bulmak istedikten sonra oooo.... önemli olan adam gibi adamı bulabilmek boşver güzelim gez eğlen toz oohh bulunca kendi bulucak zaten...
seçilciğim bencede sen şimdi bu zamanlarının tadını çıkar. ben bile bazen bu nişan söz olaylarının erken olduğunu düşünüyorum. sen şimdi gez toz eğlen valla. Gerçek aşk bulucak senide geç olsun da güç olmasın dimi hayırlı insan çıksın karşına inşallah.
haklısınız kızlar valla ne yapalım hakkımzda hayırlısı neyse o olsun ebnde gerçek aşkın beni bulacağına mutlu olacağıma inanıyorum ama zaman işte ah zaman....
diimi canım çok güzel gerçi benmde hiç ihtiyacım yok arabam olduğu için heryere arabayla gidiorum genelde ama zamanında taxiye bayada para verdim :umursamaz:
ben bulmadım o beni buldu valla kız bide çürük çıktıki vay halimize sırnaşık şey aslıcıım çok geçmiş olsun kuzum ya hava çok güzel valla benmde hiç çalışasım yok gezip tozmak istiyorum benneyaptımki