Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KK'da Tanıştık KK'da Dost Olduk Diyenler'in Topiği (:
evet fark ettim sizin arka bahçe olduğunu yavrum yerim sizi valla istanbul nüfusunu bende +1 yapmak isterdim ama maalesef artık ist.a ank. arası mekik dokuyorum zaten opuyorumnanaktan
evet bir daha geliyorum oleyyyyyy anam ben onu yerim yerim çok tatlı çıkmış maşallah yavvvvv zemuszemus yesinler onu yesinler opuyorumnanaktan kız bu arada resimlerde sanki kırk yıllık evli gibi çıkmışsınız haaa bak allah söyletti kaydirigubbakcemile5
ohh valla en isii bitanem yaaaa fazla kışa kalmadan çabukça halledersiniz hem bende eylülde eve çıkmış olurum rahat rahat gelirim sonrada siz ank.ya beni ziyarete gelirsiniz ne güzel olur yavvvvv opuyorumnanaktan
ooo ne diyorsun kuzum gezdiememi sizi ben hem ank.da ist.daki gibi trafikde çok çok yoğun olmuyor rahat rahat gezer tozarız sabhlara kadar alemlere akarız ohhhhhh opuyorumnanaktan