KK'da Tanıştık KK'da Dost Olduk Diyenler'in Topiği (:

aslım bende aynen öle düşünüyom
Allah ısteyene nasıp etsın ınş
he kalpli:jeyyar:

secl ıyı eğlenceler cnm ben pikniğe gıtmeyı hiç sevmım haa:tomato: ne tuhaf demı
eee şehır içinde heppis havaya alıştık
temız hava alınca bıgun sonra kalkamıyoz
çarpıyo bızıkaydirigubbakcemile3

evet canım allah ısteyene versın bıze daha zamanı cok... aklinialirimsmile
vay romantik gacı seni vay aklinialirimsmile yerimseniben
hahah carpıyomuu allah ıyılıgnı versn bacım kaydirigubbakcemile3

yok canım enişten gelmeyecek ne işi varmış onun piknşkte gitsinde o gelin damat arabalarını süslesin sırnaşık şey bende geziim toziim ohh yandan yandan :teytey: :teytey:

kızlar bu arada cumanız mübarek olsun bebişler allah herkesin duasını kabul eder işallah canım
ya annem senle bana pijama takımı almış bende dedimki anne ben buradan ist.a nasıl gönderiim
bu pijamayı allah allah dedim artık düğününe gelirken sana getirim canım pijamayı opuyorumnanaktan

yok canım enişten gelmeyecek ne işi varmış onun piknşkte gitsinde o gelin damat arabalarını süslesin sırnaşık şey bende geziim toziim ohh yandan yandan :teytey: :teytey:

hahahahahah allah iyiliğini versn seçil kopardn beni :roflol:

kızlar bu arada cumanız mübarek olsun bebişler allah herkesin duasını kabul eder işallah canım
ya annem senle bana pijama takımı almış bende dedimki anne ben buradan ist.a nasıl gönderiim
bu pijamayı allah allah dedim artık düğününe gelirken sana getirim canım pijamayı opuyorumnanaktan

aaayyy ciddimisin bebişimmmm :kedi: :kedi: :kedi: utandırdı valla annecik beni yaaaa :eek:

demekki annem seni daha görmeden çok sevmiş kız hadi yine iisin haaaa :jeyyar: yerimseniben

demekki annem seni daha görmeden çok sevmiş kız hadi yine iisin haaaa :jeyyar: yerimseniben

allah razı olsun canımm yaaa... öperim o güzel ellerinden kraliçemin :)) bana en güzel hediye nişanımda yanıma gelmene müsade etmeleriydi :) kaldıki kadın bide sana alırken benide ayırmamış yani bu beni çok mutlu etti göklere çıktım valla :)

canım benim yaaaa sizde beni evinize kabul ettiniz annede babanda beni senden ayırmadılar
gelince ben herşeyi anneme anlattım annemde çok etkilenmiş demekki kuzum benim opuyorumnanaktan daha dur kuzum bunun düğünü kına gecsi nikahı var olumunekankayizsmile

ne edıysınız kızlar
ohh pıjamalr falan zemuszemushee secl ben senın resmını gördm sankı aslının nışanında yanlş mı hatrlıyom acp

evet böcüüm seçil nişanıma geldi albümde falan vardı yanyana fotomoz :asigim:
sende gel yovrim pijama partisi yapak delikafadulden

canlarım iyi haftasonları diliyorum ..... dileğim opuyorumnanaktan seçilim opuyorumnanaktan böcüüm opuyorumnanaktan

böcüküm eyi kutlamalar sana kalpli nevresimlerinizle :jeyyar: :kedi:
seçilim iyi piknikler ve bu akşam için eyi alışverişler diliyom sana kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
dileğimm seviiim seni... kendine eyi bak bebişim eyi haftasonları..eniştemize hürmetler buyrunnnnnnnnn

bizimde salı günü 01.06.2010 da tanışma yıl dönümümüz :asigim:
benim aşko kaytarmak için aaa haftaiçiii... aaa mesaii... falan diyo kaydirigubbakcemile3

günaydın aslıcıımmmm gel bakiim topiğimize kaydirigubbakcemile

iim bbğim napiim valla dün akşam misafirlikte olduğumuz için ezeli izleyemedim youtube da da dün akşam dan beri sorun var hala izleyemedim ezelimi kafayı yicem :kızgın:sen napıyorsun canım sempatiksalakcinni

napıyım kuzum bildiğin gibi ayın 1 i yoğun bi şekilde faturalarımla boğuşuyorum
şükür ki şimdi daha yeni bitirdim sabah 8den beri bi postasını
daha devamı var akşama kadar :KK43:((
beraberliğimizin 1.yıl dönümünde çalışılırmı hiç yaaaa :p :p

dün akşam ooh çok güzeldi walla yayıldım puf minderin üstüne bide leptop oohh
çaylar bi yandann
annem babam ben oturduk
esiyo bi yandan püfür püfür
arka tarafta oturuyoduk kapıyıda açmıştık bliyon işte arka bahçenin :))
baktım sen yazdın
annemle babamda sevindi seni msnde görünce :KK70:
babam nasıl tarif ediyo ama 1.85 boy haha :KK70:

ezele bende hiç bakmadım dün akşam

al sana direk link ezel için :))

http://www.dizi-izleyin.com/ezel-30bolum-31-mayis-2010-izle

ohh canım yaaa biizmkielrde çok sevindi sizinkileri görünce
kime senin anennle babanı göstersem ayy çok gençlermiş maşallah dediler bende
seni ve sulatnımla mustafa amcayı çok özlemişim valla bir an evvel şu 26 haziran
gelsede bende ist.a gelip gezsek tozsak sizi görsem ohhhhhh opuyorumnanaktan
he yaaa bende gerçek sandım kız boy 1.85 felan çakkal kızım senin babanda sen
babana çekmişsin :jeyyar: saol canım benim ezel linki için ebnde bukdum izliorum
şu anda valla işim mişim umrumda diil şu ezeli izleiim başka bişey istemiyorum valla
yok birde ev tutup gül gibi geçinip yaşamak istiorum valla sırnaşık şey

X