KK'da Tanıştık KK'da Dost Olduk Diyenler'in Topiği (:

aslıcıımm yaaaa telefonumu kurcalaya kurcalaya bi hal oldum yaaaaa o kadar mutluymkiiii
madii konuda şükrediyorum hiç bi sorunum kalmadı....opuyorumnanaktan canım inşallah sende madii yönden bir sıkıntı çekmeden evlenirsin bebğim kaydirigubbakcemile5

hangisi sayyıyım ki okadar çok varki
mesala dün ferza aradı çok mutlu oldum iyiki kk var bana böyle içten yürekten samimi doslar kazandırdı

aslıcıımm yaaaa telefonumu kurcalaya kurcalaya bi hal oldum yaaaaa o kadar mutluymkiiii
madii konuda şükrediyorum hiç bi sorunum kalmadı....opuyorumnanaktan canım inşallah sende madii yönden bir sıkıntı çekmeden evlenirsin bebğim kaydirigubbakcemile5

canım benim ya valla inan bende en az senin kadar sevindim senin bu durumuna..
kurcala kurcalaa... e bitanede bana alırsın artık seçilcim eşşek değilsin yaaa
hahaha hasanın lafı :roflol: :roflol:
canım benım ya ınsallah walla borc harcla evlenmıycez ama ınsallah bakalım

neyse kızlar ben kaçar artık topicten uçarak kendi yerime gidiyorum sıkıldım..

Ece kuzucumm beklerim.. o tarafa da.

işallah aslıcıım bebeğim benm sana söz verdim sana tam altın takıcam ama yeter artık yahuuu sizde evlenin yahuuuuuuuuuuu opuyorumnanaktan

topikimiz hayırlı olsun qızlarrr hihoyyyt
ben hepinizi seviyorum ayırt etmeden Şeniz

Hanımlar hepiniz benim arkadaşımsınız,dostumsunuz,
onun için sizleri Geyik bölümüne alıyorum,
oradan devam edelim lütfen...
hadi bakalım güzel paylaşımlar diliyorum...
sevgiyle kalın...

aslı kız bayılıorum sana biliosun canım benim hadi evlende biran önce banada geliver zemuszemus

teşekür ederim canım.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
işallah aslıcıım bebeğim benm sana söz verdim sana tam altın takıcam ama yeter artık yahuuu sizde evlenin yahuuuuuuuuuuu opuyorumnanaktan

sağol bitanem balım benimmm Şeniz senin altın gibi kalbin var zaten ondan daha değerli bi hediye olamaz ki :kedi:

topikimiz hayırlı olsun qızlarrr hihoyyyt
ben hepinizi seviyorum ayırt etmeden Şeniz

sağol bebişim... bizde seni seviyoruz Şeniz

aslı kız bayılıorum sana biliosun canım benim hadi evlende biran önce banada geliver zemuszemus

ooy prensesim bende sana bayılıyorum valla heee.. bu arada avcıların neresnde oturuyodu kız görümcen nereye yakın mesela avcılarda?

Hanımlar hepiniz benim arkadaşımsınız,dostumsunuz,
onun için sizleri Geyik bölümüne alıyorum,
oradan devam edelim lütfen...
hadi bakalım güzel paylaşımlar diliyorum...
sevgiyle kalın...

teşekkür ederiz songül ablacığım

iim bebğim napiim canım valla şu eva longoria nın elbise modellerine bakıyordum hatun çok zevkli maşallah sen napıyosun canım

aslıcıım bu tarz bi elbise sence nasıl canım ?
1714.jpg

Son düzenleme:
X