KK'da Sabahlamak

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
güzel bayanlarımızın canı sıkılır yada sohbet etmek ister ve gece saat 3 ü 4ü bulur uyumaz kk da sabahlarlar çok severim ben bu durumu

Birisi Benden Bahsetti
Neredeyse Hemen Hemen Hergün Sabaha Kadar Buradayım

Önceden ben de böyleydim ama artık ders kitabı başında sabahlıyorum
Güzeldir, eğlencelidir kk'da sabahlamak, muhabbet iyice koyulaşır, ilerler de ilerler, ne uyku gelir ne can sıkılır, derken görünür günün ilk ışıkları. Artık kk'ya hoşçakal deme vaktidir.

tanrılar çıldırmış olmalı

mis gibi yatağım, kocamın sıcacık kucağı varken...
max 00:30 da çıkarım bu kulupten

yıllarca takip ettiğim bu sene üye olmayı akıl ettiğim muhteşem yer

benim bu gece erken yatıcam deyipte çoğu zaman sözümü unutup günün ilk ışıklarıyla yatmam hele ki o eşe rezil olma bölümüne ölüyorum gülmekten orayı boş bırakmayın

benim bu gece erken yatıcam deyipte çoğu zaman sözümü unutup günün ilk ışıklarıyla yatmam hele ki o eşe rezil olma bölümüne ölüyorum gülmekten orayı boş bırakmayın

Hiç sabahlamadım ama ertesi gün mesai olduğu halde ve şöyle bir bakıp kalkayım dediğim halde gece üçe kadar oturduğum ve eşim saat kaç dediğinde daha bir dediğim yer.

sohbet ettiğiniz için sabahlamanız ne güzel.ben genelde moralim çok bozuk olduğunda dertli olduğumda sabahlarım kafam dağılsın diye.kk bir nevi rakı yerine geçiyor benim için

Einstein çok haklı. Zaman farklı yerlerde farklı akabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…