KK'da Kullanmaya Uygun Boyutlarda Hareketli Harika Avatarlar

Sardunyam programı indirdim gifleri küçültebiliyorum ama programı kullanabilmek için gifleri önce klasörüme eklediğim zaman hareket özelliği kayboluyor canım.
Programdan önce gifleri nereye ve nasıl eklediğini açıklarmısın Lütfen.
Sabırsızlıkla bekliyorum.
mafoldumben:umursamaz:

....
Animation&
..
38268624_1660644_10738961.gif
..
1.gif
..
av_1236985752.gif
..
t3814.gif
..
987d60c4c266.gif

..
.. ..
ddfbd4657e074c53a87068ab0bd3b9d7_100x100.gif
..
martydog2_animado.gif
..
2.gif
..
011b2eafc531.gif

Son düzenleme:
................ ................................... ..................................

Son düzenleme:
......................... ........................................ ...............................................

Sardunyam programı indirdim gifleri küçültebiliyorum ama programı kullanabilmek için gifleri önce klasörüme eklediğim zaman hareket özelliği kayboluyor canım.
Programdan önce gifleri nereye ve nasıl eklediğini açıklarmısın Lütfen.
Sabırsızlıkla bekliyorum. mafoldumben:umursamaz:

canım ben masa üstüne kaydediyorum...

bazende bu iş için özel dosya açıp oraya kaydederim...mesala masa üsütne bir dosya aç adına "avatar "yap onun içine kaydet...farklı birşey yapmıyorum:1no2:
değişik bir yere kaydetsende özelliğini kaybetmemesi lazım...:uhm:
pc nde eksik bir programdan ötürü hareket etmese bile buraya eklediğin veya kullandığın zaman hareket eder pisicim:teselli:

canım ben masa üstüne kaydediyorum...

bazende bu iş için özel dosya açıp oraya kaydederim...mesala masa üsütne bir dosya aç adına "avatar "yap onun içine kaydet...farklı birşey yapmıyorum:1no2:
değişik bir yere kaydetsende özelliğini kaybetmemesi lazım...:uhm:
pc nde eksik bir programdan ötürü hareket etmese bile buraya eklediğin veya kullandığın zaman hareket eder pisicim:teselli:

Masaüstüne sağ tıklayıp yeni -- klasör tıklayıp klasör açıyorum ve hareketli resimleri - resmi farklı kaydet ile bu klasöre ekliyorum.
Bu klasörden çıkan resimler hareket özelliğini kaybetmiş oluyor canımcım. binde bir ihtimalle hareketli kalan resim olabiliyor.
Sardunyam senin arşiv sistemin farklı olmalı - dosyanı ne şekilde açtığını açıklayabilirmisin tatlım.
Benim için uyarladığın kara pisilerin linklerini arşivledim canım - resim olarak klasörüme kaydettiğimde donuyorlar.

.......... ...............................

X