- 4 Ocak 2009
- 725
- 4
- Konu Sahibi Halikarnas
- #2.101
bunu hareketli yapabilirmisinnn....yawwww çok seviririmmm..biraz küçültürsen..şu anda görünen resmi...teşekkürlerrrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
--- --yawww resmi bi türlü aslından buraya kopyalayamadımmm...amaa zakkum bu resmi 15.01.2009 da atmışş yawww bu konularda çokkk cahilimmm
Masaüstüne sağ tıklayıp yeni -- klasör tıklayıp klasör açıyorum ve hareketli resimleri - resmi farklı kaydet ile bu klasöre ekliyorum.
Bu klasörden çıkan resimler hareket özelliğini kaybetmiş oluyor canımcım. binde bir ihtimalle hareketli kalan resim olabiliyor.
Sardunyam senin arşiv sistemin farklı olmalı - dosyanı ne şekilde açtığını açıklayabilirmisin tatlım.Benim için uyarladığın kara pisilerin linklerini arşivledim canım - resim olarak klasörüme kaydettiğimde donuyorlar.
.......... ...............................
avatar veya profil resminiz olarak kullandığınız zaman hareket etmeyen gifleri bana
bildirin boyutlarını KK ya uygun hale getirip çalışmasını sağlarım.
------
kulişim farklı bir sistem uygulamıyorum...
gifler pc nde hareketsiz olsalar bile buraya eklediğin zaman ya da kullandığın zaman hareketlenmeleri lazım...
senin pc de gifleri hareketli olarak görmeni sağlayan program eksik olabilir...fakat bu burda kullandığın zaman hareketli olmasına engel değil...
Sardunyam klasörüme eklediğim hareketli giflerin neden donduğunu buldum çok şükür.
Resmi farklı kaydet dediğimde - açılan pencerenin en altında kayıt türü var - ben bu türü
nasıl beceriyorsam GİF olarak kaydetmiyornuşum. Kayıt türü GİF olduğunda - hareket özelliğini koruyor tatlım.
Şimdi içinden çıkamadığım başka bir sorun için - yardımına ihtiyacım var bitanem.
Sayende bu programla tanıştığım anda ilk aklıma gelen Disney giflerini uyarlamak olmuştu.
Bir yığın disney gifini 100x100 boyutuna getirdim - buraya eklemek için test etmeye başladığımda -
ölçünün büyük olduğu uyarısı geldi. 50x50 ye kadar küçülttüğüm halde
avatara büyük geldi canımcım. Bunun için yapabileceğim bişi varmı? Nerde hata yapıyorum acaba?
Örneğin.........
......................................
Engin bilgilerini her zaman bizlerle paylaştığın için minnettarım Sardunyam. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yaşasınnnn buldimmm..kızlar size zahmet 6. ve 9. kızı 100x100 yapabilirmisinizzz..yoksa hareketli olmuyooo..neolurrr yapınnn..bu hatunlara bayıldımmm
pelinciğim istediğin avatarlar hazır canımŞeniz
:lepi:Usta ellerin marifeti nasıl da belli. Benimkilerden daha belirgin ve ışıltılılar.
Eksiklerimi tamamlamak için çalışmaya son gaz devam ediyorum canımcım.
Bunları yapabildiğime inanamıyorum. Senden gelen enerji bende mucizeler yaratıyor.opuyorumnanaktan
...........................................