KK'da Kullanmaya Uygun Boyutlarda Hareketli Harika Avatarlar

bunu hareketli yapabilirmisinnn....yawwww çok seviririmmm..biraz küçültürsen..şu anda görünen resmi...teşekkürlerrrrr

--- --yawww resmi bi türlü aslından buraya kopyalayamadımmm...amaa zakkum bu resmi 15.01.2009 da atmışş yawww bu konularda çokkk cahilimmm

Son düzenleme:
Masaüstüne sağ tıklayıp yeni -- klasör tıklayıp klasör açıyorum ve hareketli resimleri - resmi farklı kaydet ile bu klasöre ekliyorum.
Bu klasörden çıkan resimler hareket özelliğini kaybetmiş oluyor canımcım. binde bir ihtimalle hareketli kalan resim olabiliyor.
Sardunyam senin arşiv sistemin farklı olmalı - dosyanı ne şekilde açtığını açıklayabilirmisin tatlım.​
Benim için uyarladığın kara pisilerin linklerini arşivledim canım - resim olarak klasörüme kaydettiğimde donuyorlar.

.......... ...............................

kulişim farklı bir sistem uygulamıyorum...

gifler pc nde hareketsiz olsalar bile buraya eklediğin zaman ya da kullandığın zaman hareketlenmeleri lazım...

senin pc de gifleri hareketli olarak görmeni sağlayan program eksik olabilir...fakat bu burda kullandığın zaman hareketli olmasına engel değil...

avatar veya profil resminiz olarak kullandığınız zaman hareket etmeyen gifleri bana

bildirin boyutlarını KK ya uygun hale getirip çalışmasını sağlarım.

b8ad986b7480c74b44aafec014c9730a.gif
1648ef19b6c269f6f89f7fddd25444b2.gif
709cc6c6be9d5032ae72d894d65d5d1a.gif
824e9a60e410b9db1721af38978634f3.gif
-
2bcb3caa065e9b8211757fb290a3d26c.gif
-
bfcea5e633fd3b8bf9c9e6f156183aa3.gif
-
d401dd3933aa65be342267b80c5eefbb.gif
4c7890207e58fd8e7f23fd27293773ab.gif
-
cc3442d1d8e8e9f1e72dc6627b2e719e.gif
-
1a4037bad2251df9041f261d4252a3bd.gif
-

yaşasınnnn buldimmm..kızlar size zahmet 6. ve 9. kızı 100x100 yapabilirmisinizzz..yoksa hareketli olmuyooo..neolurrr yapınnn..bu hatunlara bayıldımmm

Son düzenleme:
kulişim farklı bir sistem uygulamıyorum...

gifler pc nde hareketsiz olsalar bile buraya eklediğin zaman ya da kullandığın zaman hareketlenmeleri lazım...

senin pc de gifleri hareketli olarak görmeni sağlayan program eksik olabilir...fakat bu burda kullandığın zaman hareketli olmasına engel değil...

Sardunyam klasörüme eklediğim hareketli giflerin neden donduğunu buldum çok şükür.
Resmi farklı kaydet dediğimde - açılan pencerenin en altında kayıt türü var - ben bu türü
nasıl beceriyorsam GİF olarak kaydetmiyornuşum. Kayıt türü GİF olduğunda - hareket özelliğini koruyor tatlım.
Şimdi içinden çıkamadığım başka bir sorun için - yardımına ihtiyacım var bitanem.
Sayende bu programla tanıştığım anda ilk aklıma gelen Disney giflerini uyarlamak olmuştu.
Bir yığın disney gifini 100x100 boyutuna getirdim - buraya eklemek için test etmeye başladığımda -
ölçünün büyük olduğu uyarısı geldi. 50x50 ye kadar küçülttüğüm halde
avatara büyük geldi canımcım. Bunun için yapabileceğim bişi varmı? Nerde hata yapıyorum acaba?
Örneğin.........

......................................

Engin bilgilerini her zaman bizlerle paylaştığın için minnettarım Sardunyam. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Sardunyam klasörüme eklediğim hareketli giflerin neden donduğunu buldum çok şükür.
Resmi farklı kaydet dediğimde - açılan pencerenin en altında kayıt türü var - ben bu türü
nasıl beceriyorsam GİF olarak kaydetmiyornuşum. Kayıt türü GİF olduğunda - hareket özelliğini koruyor tatlım.
Şimdi içinden çıkamadığım başka bir sorun için - yardımına ihtiyacım var bitanem.
Sayende bu programla tanıştığım anda ilk aklıma gelen Disney giflerini uyarlamak olmuştu.
Bir yığın disney gifini 100x100 boyutuna getirdim - buraya eklemek için test etmeye başladığımda -
ölçünün büyük olduğu uyarısı geldi. 50x50 ye kadar küçülttüğüm halde
avatara büyük geldi canımcım. Bunun için yapabileceğim bişi varmı? Nerde hata yapıyorum acaba?
Örneğin.........

......................................

Engin bilgilerini her zaman bizlerle paylaştığın için minnettarım Sardunyam. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kulişim sorununu çözdüğüne çok sevindim zemuszemus

ve gelelim diğerine...biliyorsun ama unutmuşsuna.s...kk için iki farklı ölçü var...kutunun ebatları 100 x 100 olması gerekiyor....kutunun içi de 19.5 olmalı

çok fazla hareket varsa ...animasyonu etkilmeyecek resim karelerini sil...19.5 ağırlığına getirene kadar resim karesi silersen bu iş hallolur...

bu arada "saati değiştir" den amimasyonun hareketlerini ayarlarsın pisicim:1hug:

pelinciğim istediğin avatarlar hazır canımŞeniz

attachment.php
attachment.php

Eklentiler

• $pel.jpg
    $pel.jpg
    2,2 KB · Görüntüleme: 32
  • $pelin.gif
    $pelin.gif
    16,8 KB · Görüntüleme: 55
  • $03.gif
    $03.gif
    16,2 KB · Görüntüleme: 54
yaşasınnnn buldimmm..kızlar size zahmet 6. ve 9. kızı 100x100 yapabilirmisinizzz..yoksa hareketli olmuyooo..neolurrr yapınnn..bu hatunlara bayıldımmm

Oleeeeeeeeeeeeeeeey--0leeeeeyy---0ley....hihoyyythihoyyythihoyyyt
Sardunyam - canım - bitanem....ŞenizopuyorumnanaktanŞeniz
Çok yaşaaaaaa....Sağooooool.....alkisalkisalkis alkisalkisalkis

...............................

Sanırım bu gifleri başarıyla uyarladım sardunyam - sayende sonuca doğru ilerliyorum.
Gifin ön izlemesini nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum maalesef. :kedi::gitme:

pelinciğim istediğin avatarlar hazır canımŞeniz

attachment.php
attachment.php

:lepi:Usta ellerin marifeti nasıl da belli. Benimkilerden daha belirgin ve ışıltılılar.
Eksiklerimi tamamlamak için çalışmaya son gaz devam ediyorum canımcım.
Bunları yapabildiğime inanamıyorum. Senden gelen enerji bende mucizeler yaratıyor.opuyorumnanaktan

...........................................

:lepi:Usta ellerin marifeti nasıl da belli. Benimkilerden daha belirgin ve ışıltılılar.
Eksiklerimi tamamlamak için çalışmaya son gaz devam ediyorum canımcım.
Bunları yapabildiğime inanamıyorum. Senden gelen enerji bende mucizeler yaratıyor.opuyorumnanaktan

...........................................

kulişimŞeniz sevgili pisicimŞeniz abartma:eek:lmaz: benim enerjim senden sizlerden geliyoropuyorumnanaktan karşılıklı alış veriş yapıpkaydirigubbakcemile5 kk da mesut mutlu yaşıyoruz:1hug::nazar:

ben de seni çoook seviyorum:asigim: bana verdiğin inanılmaz muhteşem enerji ile dopdolu olarak kk da topikler de uçup duruyorum:eek:

X