- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
- Konu Sahibi Halikarnas
- #6.401
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimden gelen budur ekimcim.
Eki Görüntüle 1034583 ...Eki Görüntüle 1034584 ...Eki Görüntüle 1034585 ...Eki Görüntüle 1034586
kulita, şu saç efektini hala çözemedim. yardım et
avatar veya profil resminiz olarak kullandığınız zaman hareket etmeyen gifleri bana
bildirin boyutlarını KK ya uygun hale getirip çalışmasını sağlarım.
fakat bazı boyutlarda sorun olabilir yani çok nadirde olsa gif in boyutlarıyla oynanınca bozulma oluyor, bilginize.
merhaba canım rica etsem bunları hareketlendirebilir misin?
Kulittam
Ellerine saglik topigine ugrayayim dedim.
Adam Levine,Ryan Gosling,Bradley Cooper,Matthew McConaughey vs şoyle goz gonul acan hareketli avatarlar ne guzel olurdu..
Operim kocaman!Sevgiler
avatar veya profil resminiz olarak kullandığınız zaman hareket etmeyen gifleri bana
bildirin boyutlarını KK ya uygun hale getirip çalışmasını sağlarım.
fakat bazı boyutlarda sorun olabilir yani çok nadirde olsa gif in boyutlarıyla oynanınca bozulma oluyor, bilginize.
merhaba canım rica etsem bunları hareketlendirebilir misin?
Eki Görüntüle 1157018
Eki Görüntüle 1157017
Avatar düzenlemelerini zevkle, heyecanla, iştahla yapıyordum lakin son zamanlarda buna vakit ayıramaz oldum.
Bu konuda yardımcı olmak isteyen Nicomedia'nın topiğini bugün farkettim. Avatarlarınızda olmasını istediğiniz değişiklikler için
işte abonesi olacağınız topik.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=695566&page=45
Avatar eklediğimiz bölümde''En az 200x200 pixels bir resim kullanmanız önerilir.'' yazıyor minnakmimar.canım gif boyutunun ne kadar olması gerekiyor avatar için?
resimde sıkıntım yoktu gif olarak sormuştum da o da olmuyormuş ne güzeldi neden olmuyor ki artıkAvatar eklediğimiz bölümde''En az 200x200 pixels bir resim kullanmanız önerilir.'' yazıyor minnakmimar.
Yeni sistemde avatarlarımız hareket etmiyor ne yazık ki.
Bence de çok tatlıydılar canım. Hastasıydım kıpraşan şirinciklerin.resimde sıkıntım yoktu gif olarak sormuştum da o da olmuyormuş ne güzeldi neden olmuyor ki artık
anladım şekerim teşekkür ederim cevaplandırdığın içinBence de çok tatlıydılar canım. Hastasıydım kıpraşan şirinciklerin.
Yeni sistemle ilgili sorunlar öneriler konusunda birkaç kez sordum nedenini ama kısa vadede yanıt gelmemişti.
Daha sonra nedeni hakkında bir açıklama yapıldıysa da ben konuyu takip etmekten vaz geçmiştim.
Yeni sistemde avatarlarımız hareket etmiyor maalesef.benim avatarım da eskiden hareketliydi, göz kırpıyordu.
resim kayıtlı da değil pc mde. nasıl eski haline getirebilrim,
yardımcı olabilecek var mı?