KK'da Kullanmaya Uygun Boyutlarda Hareketli Harika Avatarlar

black_rose.gif
..
18406087.gif
..
..
743435_296252.gif
..
100x100_1234273124_12081.gif
..
rose_red_shine.gif
..
..

sapkalı kızla gozluklu kızı gıf halıne getırırmısın begendımde))yapamıyorum olmuyo

Eklediğim avatarların hepsi KK formatına uygundur canım.

Avatarları klasörüne eklersen ve oradan kullanmak istersen pek çoğunun hareket özelliği kaybolur - bu sebeple direkt avatara ekleme yapmak gerekiyor.

Beğendiğin avatarın üzerine mausu sağ tıklayıp - açılan pencerede özellikleri tıklayacaksın.
Adres(URL) deki lingi kopyalayıp - avatar değiştire geleceksin (Birinci seçnek - Resmin URL adresini yazınız) bölümüne (http//www.) silerek -yapıştırıp (Değişiklikleri kaydet) tıkladığında işlem tamamdır.

Not: Bu işleme rağmen avatar hareker etmiyorsa ya ölçüsü 100x100 den büyük - yada formatı uygun değildir. Sağ ve özellikleri tıkladığında avatarın boyutunu görebilirsin.

kısslarrr hepsi birbirinden şahane ama ben seçecegimi sectimm...çokkk teşekkürlerrrrrropuyorumnanaktan
sardunyam bana gitmemişse söyle kısssss olmadıysa sen ayarla bana uygun birşey olmaz mıCADIARZUzemuszemus

Sağol canım ya, aramışsın o kadar teşekkür ederim ilgine ve emeğine.

sarduşum canım senden şimdilik bir avatar aldım sen bana uygun bulabilirsen onu alırım ama dağçiceğim çok üzülüyormuş benim bastonlu avatardan üzermiyim arkadaşlarımı çok sağolasın bitanem helal et

Kızlar bunu kaptımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kısslarrr hepsi birbirinden şahane ama ben seçecegimi sectimm...çokkk teşekkürlerrrrrropuyorumnanaktan
sardunyam bana gitmemişse söyle kısssss olmadıysa sen ayarla bana uygun birşey olmaz mıCADIARZUzemuszemus

canlarım güle güle kullanınopuyorumnanaktan opuyorumnanaktanne zaman isterseniz dükkan sizlerinvereliniortak

kulittacımlaŞeniz ben her zaman için yardımcı olmaya seve seve hazırızbuyrunnnnnnnnn

merhabalar ben biraz beceriksizim galiba bunları eklemeyi beceremedim:KK43:acemiyim ondan olsa gerek

canım kulittacım Şenizbir kaç mesaj yukarda nasıl ekleme yapılacağını harika bir şekil de gayet açık anlaşılabilir olarak anlatmışopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Canım sardunyacım banada yaparmısın bir avatar lütfen....

filizim tatlım ben avatar yapamıyorum:1no2: ...burdan seç beğen eğer boyutları uygun değilse KK ya uygun hale getirebiliyorumopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba bende bir avatar istiyorum mümkünmü aceba.... 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim....bende hamiş avatarı istiyorum ama mümküne şirin bişey olsun ve hani hareketli çizgilerden olursa sevinirim...

bende şunu aldım avartarıma.. cosmosa msj gönderiyorum belki belki bebişim duyarda bian evvel gelir göbişime he he he :))
51797baf6fc5.gif

kulittam iyi varsın tatlım

Son düzenleme:
kulittam canım senin diğer topiğinden şunu beğendim bana bunu avartar boyutunda ayarlayabilirmisin tatlım.. profil resmim yapıcam..
0792.gif

X