- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 45
-
- Konu Sahibi Halikarnas
- #2.061
canım kulişim gelene kadar ben yardımcı olayım dedim....
canım kulişim gelene kadar ben yardımcı olayım dedim....
Sardunyam bitanem Çok tatlısın. opuyorumnanaktan
Kızlar ben sadece hazır avatarları netten kopyalayıp buraya yapıştırabiliyorum.
Hazır lopçuyum anlayacağınız.
Uygun olmayan giflerin KK uyarlanma becerisi Sardunya Zakkumuma ait.
Melek Sardunyamızın elleri dert görmesin ınşaallah. :Saruboceq:
Neyse siz benim uyarlamamı istesenizde Sardunyam - bitanem yardımcı olacak nasılsa.
Seçtiğiniz avatarları keyifli paylaşımlarda kullanmanızı dilerim. :teytey:a.s.
tatlım ben de hazır lopçuyum :roflol::roflol:
taminindirden indir "photoscape" adında ki programını..hem türkçe...kurunca "anigif" i tıkla...sol tarafta ki panelden pc nin içinden avatarı seç....ortaya sürükle....sağ taraftan tuval boyutun ayarla de...açılan pencereye her iki kutuya da 100 yaz.......çok kolayalkisalkisalkis
benim yaptığım bu minicik bişi:sinifsinif:
bunu kücültürmüsün cnm ?
canım buraya eklerim resimleri ama yapılışını yazsan bana programı falan olmazmı bende yapabilirim sanırım.yoksa yollayımmı?
teşekkürler sarduşum bak söylediğin proğram sayesinde kendime özel avatar yaptımmŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktantaminindirden "photoscape" adında ki programını indir...türkçe...
kurunca "anigif" i tıkla...
sol tarafta ki panelden pc nin içinden avatarı seç....ortaya sürükle....
sağ taraftan tuval boyutun ayarla de...açılan pencereye her iki kutuya da 100 yaz.......çok kolay
fotoğrafların 2 si de sürükle peş peşe ...
hadi sana kolay gelsin opuyorumnanaktan...sorun çıkarsa ben buralardayımyerimseniben