KK'da Kendini Yalnız Hissedenlerin Topiği

YasarSibel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.235
0
kadınlar kulubünde kendini yalnız hisseden
arkadas edinmek isteyen
her telden sohbet etmek isteyenler
gelin buda bizim topigimiz olsun:KK66::KK66:

Son düzenleme:
Herkese selamm kankisim topik hayırlı olsunn.
Setinay hg cnm:KK34:

Hoşbulduk arkadaşlar benim yaş 32 çalışmıyorum 1 oğlum var vaktimin çoğu onunla geçiyo bi de 2,5 yaşında pek hareketli maşallah:) peki sizlerin zamanı nasıl geçiyor?

hoşbuldukk cnm ama sende gitmişsin sanırım yakalayamadım :KK9:

Canım net gitti cıkmak zorunda kaldım :KK47:kusura bakma. :KK34:
Hoşbulduk arkadaşlar benim yaş 32 çalışmıyorum 1 oğlum var vaktimin çoğu onunla geçiyo bi de 2,5 yaşında pek hareketli maşallah:) peki sizlerin zamanı nasıl geçiyor?
Tekrardan h.g canım
Benim yas 19 diyelim nisanda giricem :KK69: Bekarım okuyorum.
Ne kadar güzel bir oglunun olmasi allah analı babalı büyütsün:nazar:

bende geldim sanırım biraz geç kaldım:KK58:
Tam vakti canım ne geç kalmasi:KK60:
Her zaman gel sohbet ederiz

benim yasta 19 canım aöfden edebiyat okuyorumm cogunlukla dersle gecio zamanım masallah cnm ogluna:nazar:

topige gelen arkadaslarr kendilerini tanıtırsa birbirimizi tanımamız acısından daha iyi olur ve daha iyi iletişim kurulabilir kendimden baslıyımm ben 19 yasımdaım aöf edebiyat 1.sınıf ögrencisiyim zamanım gezmekle müzik dinlemekte ders calısmaktaa bide askerr yolu beklemekle gecioo sizlerde kendinizden bahsederseniz sevinirim kızlarr..:KK62::KK34::KK62:

Canım net gitti cıkmak zorunda kaldım :KK47:kusura bakma. :KK34:

Tekrardan h.g canım
Benim yas 19 diyelim nisanda giricem :KK69: Bekarım okuyorum.
Ne kadar güzel bir oglunun olmasi allah analı babalı büyütsün:nazar:

Tam vakti canım ne geç kalmasi:KK60:
Her zaman gel sohbet ederiz

merhaba kızlar benim yaşım 30,10yaşında bir kızım 4,5aylıkda bir oğlum var zamanım buaralar oğlumla uğraşmakla geçiyo kayseride yaşıyorum :emir_bebek::emir_bebek:

X