- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.521
Ürküttün kızıBakiyorum isik hiziyla kactin..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ürküttün kızıBakiyorum isik hiziyla kactin..![]()
Ürküttün kızı![]()
İddialaştıkta hangimiz kazanırsak profiline birbirimizi sevdiğimizi yazcanNe yazdiginizi bile bilmiyorum lez dediniz geldim.![]()
İddialaştıkta hangimiz kazanırsak profiline birbirimizi sevdiğimizi yazcan![]()
EvettttNeyi kazaniyonuz beni mi haha.![]()
EvettttMeryemlerin kuyumcu dükkanı varmı yokmu iddia o :)
iyi geceler tatlımYarin ogrenirsiniz.
Neyse canim. Cayimi icip cikiyorum. Iyi geceler.![]()
Amanda aman bayramımızı da kutlarmış. Seninde Bayramın Mübarek Olsun
Amanda aman bayramımızı da kutlarmış. Seninde Bayramın Mübarek OlsunElini öptüm say
![]()
Küçülde cebime girparnak kadar cocugun elimi öpülürmüs
harclik ney yok sana
![]()
Küçlde cebime girSırf para vermiycem diye çirkefleşme, bayram bayram
![]()
Efser hastaydı sanırım. Cumartesi ye erteledik o yüzden, puanlama falan o gün olacak :)simdiye kadar cirkeflesmedimde noldu olan paraciklarima oldubundan sonra böyle
efsere özelden yazdim ödevini yaptimi![]()
Efser hastaydı sanırım. Cumartesi ye erteledik o yüzden, puanlama falan o gün olacak :)
Aşk olsun ceza almana gönlüm razı olur muönümüzdeki cumartesi demi ? bana mutlaka hatirlat cezayi alan ben olmuyim![]()
Aşk olsun ceza almana gönlüm razı olur muyaptın demi sen
Yok ya burda ki ödevi diyorum :), alt komşunu yazdın mı?ne yaptimmi ? 50 sayfayi diyorsan 1 senede anca yaparimeski enerjim kalmadi
![]()
Yok ya burda ki ödevi diyorum :), alt komşunu yazdın mı?
Evde geçiyor :) Benimki hiç akraba delisi değil, bir tek abisine gittik o kadar :)onu yaptim tabiki hemde erken yaptum unutmim diye
bayramin nasil gecti![]()
Evde geçiyor :) Benimki hiç akraba delisi değil, bir tek abisine gittik o kadar :)