- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.541
Orası öyle de bazen korkuyorum kötü gelin olmayayım daaman olmasinda zaten yalnizlik bazen iyidir,basin fazla sismez![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orası öyle de bazen korkuyorum kötü gelin olmayayım daaman olmasinda zaten yalnizlik bazen iyidir,basin fazla sismez![]()
Orası öyle de bazen korkuyorum kötü gelin olmayayım dasenin nasil geçiyor
Valla Ben kv delisiyim, çok severim kendisinien iyisini yapiyon yasasin kötü gelinler (kendini kullandirtmayan gelinler )
almanyada ruh gibi geciyor tam istedim gibi
kaynanaylada 5 dakika tlde konustum bayrami kutladim kapadim tli![]()
Valla Ben kv delisiyim, çok severim kendisiniAllah razı olsun, melek gibi kadın
![]()
Kime söylesem bu tepkiyi veriyorsakin bdvye böyle bi konu aciyim deme seni topa tutarlar
bende ne sever ne severimbasta gercekten severdim sayardim
sonra olanlar oldu iste
![]()
Kime söylesem bu tepkiyi veriyorKadın iyi benim ne suçum var
kadın kötüde olsa eşin için saycan yapcak bir şey yok
![]()
Wowww.. Nerdeyse inandırıcı bile sayılırsınkaynan iyiyse ne güzel,her 2 tarafda anlayisli olsada araya tatsizliklar girmese
ben kimse icin sevmedim bir insana katlanamamadam isterse bosasin beni umrum degil
![]()
Wowww.. Nerdeyse inandırıcı bile sayılırsınçokda zor değil bence ama ben daha yeni sayılırım tabi. Senin kadar deneyimli değilim
![]()
Bende sıcacık yatağıma gideyim :) iyi gecelerhe ssen yeni evliydin demi ondan bulutlarin üzerindesinbikac sene gecsin hele bi
neyse kaynayi bukadar cekistirdim yeter artik kadinin kulaklaricin cin cin cinliyordur
gidimde en iyisimi dizime bakiyim![]()
Bende sıcacık yatağıma gideyim :) iyi geceler![]()
Günaydın ben kv me gidiyorum bekleme beni bugünGünaydınlar![]()
Daha yeni mi gidiyorsunuzGünaydın ben kv me gidiyorum bekleme beni bugün![]()
Ne kaçıcam yahu , ben benimki uyuduğunda şak diye onunla uyurum , ya da uyumak için çabalarım
Dün çok yoruldum sizden kaçan asosyetik olsun ulan![]()
Hahahaha ben hiç o yönden düşünmemiştimSus cok konusma agzina biber surerim.A Sosyetik iyi bir sey. C Sosyetik ve D Sosyetik iyi degil, performansi az oluyor onlarin.
![]()
geçmiş olsunnnnn dikkat etsene hava nasıl ordaGunaydin A Class Sosyetikler, benim grip beni hala yokluyor, bir gitmedi .![]()
İlk gün abimlerde görüşmüştük, illa banada gelin dedi gidiyoruz bizde:)Daha yeni mi gidiyorsunuzbayram bitti sayılır
![]()
Geçmiş olsun canımGunaydin A Class Sosyetikler, benim grip beni hala yokluyor, bir gitmedi .![]()