- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.501
ıyıyım margcık sen :)Napıyorsun canım =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyıyım margcık sen :)Napıyorsun canım =)
yanlış hatırlamıyorsma kuyumcu dükkanları mı vardı ne vardıHakkaten haa.. bence başına gelebilecekleri kestiremediİyi niyetli gibi göründün gözüne herhal
![]()
bende iyiyim canım uykumun gelmesini bekliyorummmmıyıyım margcık sen :)
Senini hafızana pek güvenmiyorumyanlış hatırlamıyorsma kuyumcu dükkanları mı vardı ne vardı
eğer doğru hatırlıyorsam enişte bey ayıp etmiş hahaha
inşallah yanlış birini hatırlamıyorumdur ya![]()
hepımızın uyku problemı var sosyetıkler olarakbende iyiyim canım uykumun gelmesini bekliyorummmm![]()
Benimki pek problem değil, gün içinde canımın istediği kadar uyuduğumdan, gece istediği kadar gelmesin takmıyorumhepımızın uyku problemı var sosyetıkler olarakpinkstrap
Hahahaha yarın görürsen sor, ben görürsem sorcam ben öyle hatırlıyorum çünküSenini hafızana pek güvenmiyorumOndan sana uymuycam şimdilik
![]()
benim yoktu böyle bir problemim ama artık olacağa benziyorhepımızın uyku problemı var sosyetıkler olarakpinkstrap
KK nın lezleri olcaz yaniHahahaha yarın görürsen sor, ben görürsem sorcam ben öyle hatırlıyorum çünkü
Artık o mu değil mi yarın alırız cevabımızı
Eğer doğru hatırlıyorsam, kişisel iletine marga seni seviyorum yazacaksın
eğer sen kazanırsan da, ben yazıcammmm pinko senis eviyorum diye hahahah
bir güncük kalcak kişisel iletimizde zaten yaKK nın lezleri olcaz yaniTamam da süreli olsun bari, rezil olcaz millete
![]()
ne garıstıyonuz sızz :)Hahahaha yarın görürsen sor, ben görürsem sorcam ben öyle hatırlıyorum çünkü
Artık o mu değil mi yarın alırız cevabımızı
Eğer doğru hatırlıyorsam, kişisel iletine marga seni seviyorum yazacaksın
eğer sen kazanırsan da, ben yazıcammmm pinko senis eviyorum diye hahahah
Tamam o zaman ben varımbir güncük kalcak kişisel iletimizde zaten ya![]()
pinkom sana anlarsın canım =) ben çıkıyorummmmm uyumalıyım artıkkne garıstıyonuz sızz :)
KK nın lezleri olcaz yaniTamam da süreli olsun bari, rezil olcaz millete
![]()
Topikte lez istemem.
![]()
Marga niyeti bozmuş benim suçum yok. Tercihimi 9 ay önce yapmıştım aslındaTopikte lez istemem.![]()
ıyı geceler tatlım :)İyi geceler hepinizi öptümmmmm![]()
İyi gecelerİyi geceler hepinizi öptümmmmm![]()