- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.481
Canımsagolasın ablacım seninde ellerinden öpüyorumm
müsait olduğunda senden yemek konusunda büyük bir yardımını alıcamm =)

Tamam canım ne zaman istersen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımsagolasın ablacım seninde ellerinden öpüyorumm
müsait olduğunda senden yemek konusunda büyük bir yardımını alıcamm =)
İyi tutturdunMeryem geldiğinde ha bire takılırım artık hahahaha
Abla bana höşmerim nasıl yapılıyor resimli bir şekilde hatta videolu bir anlatımını bulabilir misin.. =(Canım
Tamam canım ne zaman istersen![]()
Aboooooooovv bunlar beni çok yaşlı yaptıBende ellerinden öpeyim bariBurda o smiley yok yanakla idare et artık
![]()
Bende pirzola tarifi istiyorumCanım
Tamam canım ne zaman istersen![]()
kaçar mı artıkkkkİyi tutturdun![]()
Görümcemsin, idolümsün tamamen saygı baabında öpüyorum ellerindenAboooooooovv bunlar beni çok yaşlı yaptı
Sıraya girin harçlık vereceğim
Tamam öyle olsun![]()
mrb cnm :)Huhuuu ben geldim
Tamam eve gidince araştırır sana uygun bir anlatımla anlatırımAbla bana höşmerim nasıl yapılıyor resimli bir şekilde hatta videolu bir anlatımını bulabilir misin.. =(
Görümcemsin, idolümsün tamamen saygı baabında öpüyorum ellerinden![]()
Malzemeyi verdi yanlız hiç çekinmedenkaçar mı artıkkkk![]()
Merhaba hoşgeldinizmrb cnm :)
Benim tarif araya kaynadıTeşekkür ederim
![]()
Tatildeyim dönüşte hatırlatırsanızBenim tarif araya kaynadıPirzola tarifi istiyorum bende en lezzetlisinden
![]()
Çok iyi olur ablacım , ama böyle dakikalarını falanda yaz pişirmelerin etmelerin ölçüleri süreleri tam istiyorumTamam eve gidince araştırır sana uygun bir anlatımla anlatırım![]()
benim lafımdan sonra insan hiç yoktan kendini belli etmezdi yaaaMalzemeyi verdi yanlız hiç çekinmeden![]()
Tamam 1 aydır canım istiyor dayanıyorum, bir süre daha beklerim nolcekTatildeyim dönüşte hatırlatırsanız![]()
Napıyorsun canım =)mrb cnm :)
Hakkaten haa.. bence başına gelebilecekleri kestiremedibenim lafımdan sonra insan hiç yoktan kendini belli etmezdi yaaa
ben olsam etmezdim hahaha
Tamam anlaştık Gelin HanımTamam 1 aydır canım istiyor dayanıyorum, bir süre daha beklerim nolcek![]()