☀ ☁ ☂ ► кк ѕΩѕуєтєѕι кızℓαя уυя∂υ ◄ ◕‿◕

Sen kazansan ne olacakBenim derdim ilk etapta 63 sonra 57-58 olmak yoksa isteyen birinci olsun banane. Gerci senin su anki kilon benim idealim iste. Boy kacti.
Tatmin olcam, pek bir sevindirik olcam 1.65 boyum. (1,5 metre boyum var hırs yapmayıp kilo almaya devam edersem top gibi yuvarlancam )
 
1.65 mi 1.50 mi karar ver. 57 cok fazla degil yahu ne takiyorsun .
1.65 de espiriye vurunca 1.50 daha güzel durdu Ya ben hep çok zayıftım şimdi gören herkes laf söylüyo, geçilen dalgaların haddi hesabı yok takıntı yaptırdılar zorla, birde düşük bel pantolonlarla o tutma yerleri oldu, çirkin görünüyo, yarın hamile kalsam iyice kötü olcam. Eski kiloma döneyim istiyorum o yüzden :)
 

Bir bucuk adana gibi oldu bu. Takinti yaptiranlar kendisine baksin , kendin icin zayiflayacaksan zayifla.. Basim donuyor ben cikicam KK dan biraz.
 
Bir bucuk adana gibi oldu bu. Takinti yaptiranlar kendisine baksin , kendin icin zayiflayacaksan zayifla.. Basim donuyor ben cikicam KK dan biraz.
Vereyim de bende millette kurtulsun :) Aa.. Git uzan dinlen biraz. Bende çıkcam misafirim gelecekmiş, yemek falan yapayım. Görüşürüz
 
Sacma sapan insanlar iste. Kati kurallari var. Sevmiyorum ben ingilizleri.


Yiyicen cikolatalari sonra mi katilacaksin. Yarisma basladi bugun bile katilsan almayiz seni. 9 kisilik grubuz .
yahu varya ben yediklerimi saysam tekme tokat girişirsiniz bir güncük sonra katılsam hıı
yarından sonra hı =(
 
Selam kızlar GS maçı var siz konuşun ben beğenerek katılcam size
birinci yarıya kadar izledim ikinci yarıda sıkıldım kalktım
taraftarsız sarmıyor tıklım tıklım dolacak her yer her iki takımdan da izleyici gelecek işte o zaman daha zevkli oluyor maçlar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…