- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
La bana da ayar oluyorsan döverim seni, hala alışamadın mı bir senedir muhabbet ediyoruzİnsanı ayar etme. Zaten tripcan oldum çıktım iyice![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
La bana da ayar oluyorsan döverim seni, hala alışamadın mı bir senedir muhabbet ediyoruzİnsanı ayar etme. Zaten tripcan oldum çıktım iyice![]()
Düşünsene bebeklikten başlıyor aşkınızinsan her halini görmüş olur ya
Erkeklerle uğraşmak zor anacım :)
İyi yapıyosunn boş ver, hayat müşterek sözünü uygula tabi de ev işlerinde pek öyle olmuyor :)
La bana da ayar oluyorsan döverim seni, hala alışamadın mı bir senedir muhabbet ediyoruz![]()
O bebekken de çekilmezdir kesinO benim en tipsiz hallerimi gördü genelde bu zamana kadar soğumadıysa bir daha soğumaz
![]()
Alıştım ondan üzerine geliyorumEv işlerini zaten isteseler de yapamazlar erkekler o kadar becerikli değiller
Sende alıngan olduğuma alışmadın![]()
O zaman bu benden sana gelsin
Alıştım ondan üzerine geliyorum![]()
Çok pardon bu nu yollacaktım şarkı olarakEv işlerini zaten isteseler de yapamazlar erkekler o kadar becerikli değiller
Ev işlerini zaten isteseler de yapamazlar erkekler o kadar becerikli değiller
Hadi kahve içmeye gelin fallar sizden :)Alıştım ondan üzerine geliyorum![]()
Aman boşver gördüğünde dinlersin fıstıkHangi şarkı bu pc deki sorun yüzünden göremiyorum
Üstüme gelme inanamam![]()
Fal bakmaya tövbe ettim cıx ben içerim siz bakışınHadi kahve içmeye gelin fallar sizden :)
Çok pardon bu nu yollacaktım şarkı olarak
Hadi kahve içmeye gelin fallar sizden :)
Tarkan sevdanın son vuruşuYa göremiyorum ne bu şarkılar
Geliriz![]()
Tövbe ettiğine göre iyi atıyosun demek ki :)Fal bakmaya tövbe ettim cıx ben içerim siz bakışın![]()
Biraz öyle oluyordu evet iyi sallıyordumTövbe ettiğine göre iyi atıyosun demek ki :)
Bende bi bu şarkısını seviyorumSeverim![]()
Bende bi bu şarkısını seviyorum
Suat Ateşdağlı Remix şeklinde olanını ama..
:) Bende bi kere su falı baktırdım da sonra tövbe ettim çok tırsmıştım etkisini 1 senede zor attım üzerimdenBiraz öyle oluyordu evet iyi sallıyordumşak diye vuruyordu adamı
![]()
Bende iki kere baktırdım fala kahve falına:) Bende bi kere su falı baktırdım da sonra tövbe ettim çok tırsmıştım etkisini 1 senede zor attım üzerimden![]()