- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.341
Tamam verinBenim hakkimdanda birazcık verelim o zaman :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam verinBenim hakkimdanda birazcık verelim o zaman :)
Olur bence ya, darılmaca gücenmece yok, bilek hakkı yenmesin
He valla dilayla rabia bırak oy günahını vermez![]()
Millet bunu zor yazdı tekrar yazmazlar sanmam, hem herkes oylama olacağınıda biliyordu. Haftasonu giremiyorlar pek, çocuklu olanlar falan var, erteleyeceksek pazartesi olsun, bence yarın iyi ama sen bilirsin. Kimseye süpriz olacak kural gelmedi çünkü :)Yeni kurallar icin bir iki gun verelim bence. Isteyen degistirsin , isteyen tekrar yazsin, isteyen listeden istedigi kisiyi yazsin. Pazar gunu de anketi yazilarla birlikte acalim.Nasil fikir.
![]()
Birde gelinlere kötü derlerTamam verin![]()
Millet bunu zor yazdı tekrar yazmazlar sanmam, hem herkes oylama olacağınıda biliyordu. Haftasonu giremiyorlar pek, çocuklu olanlar falan var, erteleyeceksek pazartesi olsun, bence yarın iyi ama sen bilirsin. Kimseye süpriz olacak kural gelmedi çünkü :)
Sen de haklısınBirde gelinlere kötü derlerBak nasıl heryerde kolluyorum
![]()
Benim ekleyecek yeni birşeyleri mi buldun galibaBen yazmiycam sadece bir iki ekleme yapicam ama o da fazla surmez . Ben ertelemeye merakli degilim yalniz sonradan haberimiz yoktu anket acacaginizdan, yoksa daha guzel yazardim denilebilir. Oylama iki gun sursun o zaman pazartesi aksami bitsin.![]()
Benim ekleyecek yeni birşeyleri mi buldun galiba
Açıklarımı yazma hep güzel şeylerden bahset olur mu![]()
Yazın yazın bizim zaten hiç şansımız yokYok aklimdaydi zaten. Listeden baskalarini da mi yazsam acaba.![]()
Yazın yazın bizim zaten hiç şansımız yok
Benim ödevi hiç eklemeyin en iyisi rezil olmayayım![]()
Bu daha iyiymişBen yazmiycam sadece bir iki ekleme yapicam ama o da fazla surmez . Ben ertelemeye merakli degilim yalniz sonradan haberimiz yoktu anket acacaginizdan, yoksa daha guzel yazardim denilebilir. Oylama iki gun sursun o zaman pazartesi aksami bitsin.![]()
Beni de yaz :)Yok aklimdaydi zaten. Listeden baskalarini da mi yazsam acaba.![]()
Pinkonun 4-5 yazisi var ona inat yazayim diyorum.![]()
Yazmayanların yerine yazdım :)Gerçekten mi
![]()
Bu daha iyiymiş![]()
Beni de yaz :)
Gerçekten mi
![]()
Yazılarımdan biri beğenilmese diğeri beğenilir heraldeİyi yapmışsın![]()
Sen dedin birilerini daha mı yazsam diye ondan dedim :) yoksa ben benim hakkımdaki düşüncelerini hissediyorumArtik karar degistirmek yok. Cumartesi gecesi anket aciliyor. Yeter yahu.
Yazmasina yazarim ama ek kimseyi yazmayi dusunmuyorum pinko. Sizin yazilar bosa gitmesin diye bu sekle donusturduk. Bir iki gun verelim de kimse benim haberim yoktu demesin.
Evet kiz butun listeyi yazmis.![]()
Bizim hiç şansımız yok o zamanArtik karar degistirmek yok. Cumartesi gecesi anket aciliyor. Yeter yahu.
Yazmasina yazarim ama ek kimseyi yazmayi dusunmuyorum pinko. Sizin yazilar bosa gitmesin diye bu sekle donusturduk. Bir iki gun verelim de kimse benim haberim yoktu demesin.
Evet kiz butun listeyi yazmis.![]()
Evet büyük avantajYazılarımdan biri beğenilmese diğeri beğenilir heraldebu bir avantaj olsa gerek
![]()