- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
- Konu Sahibi AklinYolu1
Senin nasıl uyku düzenin bizden misin margarikotin den mi :)
Gece yatmak, sabah kalkmak bilmem

Ama sabah erken kalkma zorunluluğum varsa mutlaka uyanırım. Sorumluluk sahibiyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin nasıl uyku düzenin bizden misin margarikotin den mi :)
Söyle söyle ayıp olsun![]()
Uyku kısmı aynı ben ama erken kalkma zor beee :)Gece yatmak, sabah kalkmak bilmemSabah uykusunu severim daha çok
Ama sabah erken kalkma zorunluluğum varsa mutlaka uyanırım. Sorumluluk sahibiyim![]()
Nolmuş onaOlmasın matiasla diyeyim sen anla![]()
![]()
Uyku kısmı aynı ben ama erken kalkma zor beee :)
Nolmuş ona![]()
Eşim için erken kalkıyorum kahvaltı hazırlayıp yolluyorum haftanın 4 günü geç gider sayemdeHaklısın valla ama napalım
Yapabileceğin birşey : Matiasla![]()
NeyyyHaklısın valla ama napalım
Yapabileceğin birşey : Matiasla![]()
Eşim için erken kalkıyorum kahvaltı hazırlayıp yolluyorum haftanın 4 günü geç gider sayemde![]()
Anlamadım ki anlatamıyorssunAa evli miydinValla bende bazen benimkini uyandırıyorum telefonla öyle bile zor kalkıyor uykusu çok ağır
Anladın sen onu![]()
Hiç düzelmeyecek :) Nasipse siz evlendikten sonrada uğraşacaksın uyandırmak için :)Aa evli miydinValla bende bazen benimkini uyandırıyorum telefonla öyle bile zor kalkıyor uykusu çok ağır
Anladın sen onu![]()
O sana hazırlasınEşim için erken kalkıyorum kahvaltı hazırlayıp yolluyorum haftanın 4 günü geç gider sayemde![]()
Anlamadım ki anlatamıyorssun![]()
Hiç düzelmeyecek :) Nasipse siz evlendikten sonrada uğraşacaksın uyandırmak için :)
O çalışıyo ben akşama kadar keyif yapıyorum hazırlayayım nolcak yazık kızzzO sana hazırlasın![]()
Evde de çalıştırcan adamı ..O çalışıyo ben akşama kadar keyif yapıyorum hazırlayayım nolcak yazık kızzzHaftasonu hazırlıyor bazen
:)
Düğün hediyesi olarak davul alırız sana kolaylaşır işinHiçte bile
O zaman telefonla olmayacağı için daha kolay olacağını umuyorum![]()
Arkandan sövüyorum la görüyorsun demiHiçte bile
O zaman telefonla olmayacağı için daha kolay olacağını umuyorum![]()
Evde de çalıştırcan adamı ..acımıycan
nico öyle yapıyo mesela
sevgilisine diyor ki
bana şunu al
çiğ köfte al
bunu al canım çekti
hadi git şunu yap falan diyo
![]()
Düğün hediyesi olarak davul alırız sana kolaylaşır işin![]()
Arkandan sövüyorum la görüyorsun demi![]()
Ben kıyamam öyle kocama sokaktan mı buldumEvde de çalıştırcan adamı ..acımıycan
nico öyle yapıyo mesela
sevgilisine diyor ki
bana şunu al
çiğ köfte al
bunu al canım çekti
hadi git şunu yap falan diyo
![]()
Ya bi git işine , 9 senedir kahrını çekiyormuş muş daaaaAbartma la gören de her gün yapıyorum sanacak. Sadece bir kere. 9 senedir kahrını çekiyorum 1 kere getiriversin ne olacak![]()