- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi AklinYolu1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo sen beni tanimiyorsun daha cok aklini karistiririm ben senin. Yol yakinken kac kurtar kendini.
Biz anladik anlayacagimizi.![]()
Fırsat kolluyor gibi olmayayım da gidersen 5 e yükselirimkaçmayayım şimdilik mücadele edeyim
sıramı kimselere kaptırmam hem![]()
Fırsat kolluyor gibi olmayayım da gidersen 5 e yükselirim![]()
Fırsat kolluyor gibi olmayayım da gidersen 5 e yükselirim![]()
:) bizi birbirimize mi düşürcenYerinden et onu bence. Bak ilk bes e hediyelerimiz var.![]()
Ben de seytan tuyu var benden kimse kacmaz ama sizi birbirinize dusurebilirim.:) bizi birbirimize mi düşürcenbana gerek yok ki sen kaçırmaya çalışıyon, zaten
![]()
Farkettim kesinlikle o potansiyele sahipsin:)Ben de seytan tuyu var benden kimse kacmaz ama sizi birbirinize dusurebilirim.![]()
Farkettim kesinlikle o potansiyele sahipsin:)
Kk olarak destekleriz 1. Olursun:) yanlız bırakacak değiliz sosyetiğimiziYetenek sizsiniz e katilsam bu potansiyelle kacinci olurum aceba.![]()
Kk olarak destekleriz 1. Olursun:) yanlız bırakacak değiliz sosyetiğimizi![]()
Bize uyar :) deli kilo veriyorlar hakkaten:)O zaman survivor a katilayim . Hem zayiflarim da.![]()
Bize uyar :) deli kilo veriyorlar hakkaten:)
Hani sadece güzel olupta hiç oyun kazanamayan mı? Unuttum adını:) kız totosunu kaldıramıyordu ki zayıflasınKilo vermeyen bir kiz vardi sarisin hangisiydi o .
Hani sadece güzel olupta hiç oyun kazanamayan mı? Unuttum adını:) kız totosunu kaldıramıyordu ki zayıflasın![]()
Kız resmen güzel diye kaldı sonlara kadar:) Birde Allah çirkin şansı versin derler:)Kiz guzeldi evet unuttum adini. Kilo vermek yerine almistir o .![]()
Kız resmen güzel diye kaldı sonlara kadar:) Birde Allah çirkin şansı versin derler:)
Onu çok izlemedim mantığını anlamadım pek. Genelde yabancı kanal açık bizde arada bakıyoruz öyle şeylere:)Bence karakteri de iyiydi ama oyunlari beceremiyordu. Gerci alabora da katilsa orada birinci olabilirdi.![]()