- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
Onu çok izlemedim mantığını anlamadım pek. Genelde yabancı kanal açık bizde arada bakıyoruz öyle şeylere:)
Iclerinden cogu birbirine asik olunca, tutulmadi o kalkti yayindan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu çok izlemedim mantığını anlamadım pek. Genelde yabancı kanal açık bizde arada bakıyoruz öyle şeylere:)
:) herşeyde de aşk olmasa olmaz zatenIclerinden cogu birbirine asik olunca, tutulmadi o kalkti yayindan.
:) herşeyde de aşk olmasa olmaz zaten
:) psikolojik baskı haaSana doyum olmaz ama ben cikiyorum 6. numara.Iyi geceler.
![]()
Andığını hissettim uyandım:)Uyuyorsunuz demi ah ah![]()
günaydın canım bu saatte kadar uyulur mu yahuAndığını hissettim uyandım:)
:) iyidirrr gece geç yatınca sabah uyanamıyoruz ki sen neden erken kalkıyorsun ki? Ne derdin vargünaydın canım bu saatte kadar uyulur mu yahu
Gerçi eskiden bende bu saatlere kadar uyuyordum şimdi sabah 5 dedik mi ayaktayım
naber =)
Erken uyuyorum , uyku tutmuyor sabahleyinde sabahın köründen beri ayaktayımmmm =D:) iyidirrr gece geç yatınca sabah uyanamıyoruz ki sen neden erken kalkıyorsun ki? Ne derdin var![]()
Ben bi posta 7.30 da kalkıyorum da az uyumuş olduğum için gözlerim kapanıyo hadi diyorum accık daha uyuyayım :) Senin düzen süper olmuş keşke bende yapabilsem, özendim bak :)Erken uyuyorum , uyku tutmuyor sabahleyinde sabahın köründen beri ayaktayımmmm =D
Erken uyuyorum , uyku tutmuyor sabahleyinde sabahın köründen beri ayaktayımmmm =D
Geceleri oturup napıcam ki yapacak bir şey söyleYaşlı mod : On![]()
Senin nasıl uyku düzenin bizden misin margarikotin den mi :)Yaşlı mod : On![]()
Ya aslında bu düzen değil , mesela ben akşam 11 de yatayım, kendime yarın saat 5 te kalkmam lazım diyim.Ben bi posta 7.30 da kalkıyorum da az uyumuş olduğum için gözlerim kapanıyo hadi diyorum accık daha uyuyayım :) Senin düzen süper olmuş keşke bende yapabilsem, özendim bak :)
Geceleri oturup napıcam ki yapacak bir şey söyle![]()
Bizle otur :) Bizi beğenmiyor musunGeceleri oturup napıcam ki yapacak bir şey söyle![]()
O tam berduşSenin nasıl uyku düzenin bizden misin margarikotin den mi :)
Söyle söyle ayıp olsunSöylerdim ama ayıp olur![]()