- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.001
Arada normal sohbet etmeyelim misen böyle yapinca kizdiramiyorumkicevab yetistirmelisin böyle tadi cikmiyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada normal sohbet etmeyelim misen böyle yapinca kizdiramiyorumkicevab yetistirmelisin böyle tadi cikmiyor
![]()
Bende kafein namina evde ne varsa bitiriyorum. Neyse ki bir kac kutu daha var.Almayaydim iyiydi.
![]()
Arada normal sohbet etmeyelim mi![]()
Yok onun yerinede içiyorum ben burdasigarada kullaniyormusun ?
BDVdede Mune var olmaz![]()
Arsızlaştırdın beni![]()
iyi bugün senin dedigin olsunzaten kizdirmak isteme hissimide yok ettin
![]()
Yok onun yerinede içiyorum ben burda![]()
Doğru diyorsun derinlerde bir yerde varmış, senle su yüzüne çıkmışBedava adrenalin iste.
Yok yahu sen dunden hazirdin.![]()
Bedava adrenalin iste.
Yok yahu sen dunden hazirdin.![]()
Bizim ev tekel bayii gibi çifter paket bukunduruyoruz evdebenim sigaram az kalmis uzat bi paket![]()
Bizim ev tekel bayii gibi çifter paket bukunduruyoruz evde![]()
Bakma geç kaldın olaylar başladı bitti bile, sen yarına yetişiştirirsin lafları kısmetsebedavanin sonu banla bitiyor bazenbirazdan bi bakinicam umarim yazmadan durabilirim
![]()
Bugece içimden seni sevmek geldi, yarın istediğin gibi gel ben kalkanları kuşanıp beklerim seniyarin uslu uslu geliyim ozman![]()
sigarada kullaniyormusun ?
Geldiginde comezdin kapiciliktan mudirelige ciktin . Baya astin kendini.Doğru diyorsun derinlerde bir yerde varmış, senle su yüzüne çıkmış![]()
bedavanin sonu banla bitiyor bazenbirazdan bi bakinicam umarim yazmadan durabilirim
![]()
Allah sonumu hayır etsinYok icki de icmem cok nadir o da kokteyl tarzi. Sigara hic. Tek kotu aliskanligim su aralar kahve ve turevleri.
Geldiginde comezdin kapiciliktan mudirelige ciktin . Baya astin kendini.
Ban'dira ban'dira ye beni yapmasin seni Mune.![]()
Bakma geç kaldın olaylar başladı bitti bile, sen yarına yetişiştirirsin lafları kısmetse![]()
Bugece içimden seni sevmek geldi, yarın istediğin gibi gel ben kalkanları kuşanıp beklerim seni![]()
Ödev yakın şekerim, banlanırsan silinirsinbaktimda benlik konu acilmis ama![]()
Senden ötürü :) Selam der demez taktın bana kafayıbir komedi dizisi vardi yasemincemi ne onlara döndük ,bende box eldivenlerle gelirim![]()