- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.961
Ama o zaman rahatlayamazsınAnlatmasam...Oyle bir dalmak istedim.
![]()

Özel gel özelse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama o zaman rahatlayamazsınAnlatmasam...Oyle bir dalmak istedim.
![]()
Ama o zaman rahatlayamazsın
Özel gel özelse![]()
İyi de bademde 1 hafta tüketeceğin kalori Yok muydu :) şu içsene onları içeceğineBosver....
Bugun 7 tane latte + cappuccino ictim yine. Sekizde olabilir. Badem de kilo vermeme yardimci oluyor.![]()
İyi de bademde 1 hafta tüketeceğin kalori Yok muydu :) şu içsene onları içeceğine![]()
Hadi canım iyiymiş :) net koptu da geç kaldım biraz kusura bakmaKeyfimden icmiyorum sen kendi cigarana bak.
Var ama isin ilginci cidden kilo verdiriyor bana. 65 e dusmusum.![]()
Hadi canım iyiymiş :) net koptu da geç kaldım biraz kusura bakma
Her yerimiz editör doldu tırsıyorum espri yaparkenSorun degil zeytin yiyorum. Bdv yi okuyorum da, cerez niyetine.
@Margarikotin yesillenmissin hayirli olsun.![]()
Her yerimiz editör doldu tırsıyorum espri yaparken
5 te bırak elinden zeytini![]()
Maşallah nasıl yiyorsun o kadar :)20 de biraktim.Su kahveyi biraksam iyi olacak.
![]()
Maşallah nasıl yiyorsun o kadar :)
Yok 5 yıl ağzıma sürmedim :) iğrendim birkere sahtemiydi neydi, zeytin görmeye tahammül edemiyordum. Yeni yeni yiyorum ama azıcık tabiSen sevmez misin zeytini. Ben seviyorum . :)
Hayirli gecelr bizler iyiyiz çok şükür siz nasılsınızhayirli geceler kizlarnasilsiniz görüsmeyeli
![]()
Tabikide başka nerde olcampink burdamisin![]()
Hayirli gecelr bizler iyiyiz çok şükür siz nasılsınız![]()
Tabikide başka nerde olcam![]()
Evin dağınıklık durumunu söylediğini varsayıyorum :) Bu saatte nereyi karıştırdın?ne sen sor ne den anlatiyim hersey karman corban![]()
Yok 5 yıl ağzıma sürmedim :) iğrendim birkere sahtemiydi neydi, zeytin görmeye tahammül edemiyordum. Yeni yeni yiyorum ama azıcık tabi![]()
Seni görmediğim gece huzurla uyuyamıyorumiyi ozman seni kizdirmaya geldim
Lucky nerde ?