- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.041
İnsaflı davrandık sonuç konusunda![]()
bencede insafli olmus bida iddaya filan giriyim deme

az bi bdvye okuyup geliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsaflı davrandık sonuç konusunda![]()
Nico geliyor, yaptı sandım sormadım ondanUc kisi nico, efser ve dilara gelirlerse odevi hatirlatirsin. Gelmezlerse de kendileri bilir.
Asil lakap takmada birbirine girecek millet.![]()
Bizim icin farketmez bize her yer Trabzon.
Lakaplari da biz takariz, puanlari da biz veririz.![]()
Pek bir farkınız yok, kendini yazıyor gibi yaz dedim, kendi için kötü birşey yazmaz heraldeen cok merak ettim dilay hakkimda ne yazdidisardan nasil göründügümü merak ediorum
![]()
Ben cikiyorum sarjim bitiyor.Iyi geceler.
![]()
Nico geliyor, yaptı sandım sormadım ondanYarın hatırlatırım. Efseri yaşarken görmek birdaha nasip olur mu bilmem
![]()
Pek bir farkınız yok, kendini yazıyor gibi yaz dedim, kendi için kötü birşey yazmaz heralde![]()
Ben görmedim :) Sen söylesene ona ödevi malum ben göremiyorum :)efser gecen gün gelcekti![]()
Ben görmedim :) Sen söylesene ona ödevi malum ben göremiyorum :)
Bende kaçıyorum bakalım sabahın köründe nasıl kalkcamiste bu hic olmadihuylarimiz ayri olaydi keske
![]()
Bende kaçıyorum bakalım sabahın köründe nasıl kalkcam
İyi geceler![]()
Ah kaysi kokulum zaten uyuyamiyorum ki arada bole kacamaklar oluyor bak ustte ne yaziyor uykumu aldim tek bir gun bile yok kizcem uslu olmazsa artik zombi gibi dolanirim ortaliķtacocuk dogunca ne yapcan bakalım uyu sımdı uyu
son uyumaların tadını cıkara cıkara :)
Yenimi ölcecekler yoksa hamilelik sekerinmi var? Yeni ölcüyorsalar yorucu degil ama bekliyon iste bide bi miktar acayip bisey icmen gerekiyor, insallah temiz cikarGunaydin sosyetikler ben bugun seker yuklemesine gidiyorum oglene anca gelirim hastanede halim olursa yazarim![]()
Ayy yeni olcuyolar midem suan cok kotu cikartmamk icin zor tutuyorum kendimi az kaldi 20dkya kan vercem bekliyorum oleYenimi ölcecekler yoksa hamilelik sekerinmi var? Yeni ölcüyorsalar yorucu degil ama bekliyon iste bide bi miktar acayip bisey icmen gerekiyor, insallah temiz cikar![]()
Insallah cikmaz cikarsada yüksek olmaz... Bende cikmisti hamilelikte son üc ay yedigine ictigime dikkat etmek zorundaydim ve günde bes kez seker ölcüyordum ama iyi atlattim oglusumada gecmedi sükür... Kimileri ignede vurmak zorunda kaliyor o zaman sIkIntili... Hayirlisi olsun insallah...Ayy yeni olcuyolar midem suan cok kotu cikartmamk icin zor tutuyorum kendimi az kaldi 20dkya kan vercem bekliyorum ole![]()
Ay cikmaz insallah canim ya benim ailemde yok inşallah bendede olmazInsallah cikmaz cikarsada yüksek olmaz... Bende cikmisti hamilelikte son üc ay yedigine ictigime dikkat etmek zorundaydim ve günde bes kez seker ölcüyordum ama iyi atlattim oglusumada gecmedi sükür... Kimileri ignede vurmak zorunda kaliyor o zaman sIkIntili... Hayirlisi olsun insallah...