- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.901
Oo kadro çoğalmış. Kv geldide onu amaya gittim :) Napıyorsun
İyiyim bende tatlım, Kv geldi kahve içiyoruz beraber :)iyiyim canım sağolasın: )
napıyım rutin ev halindeyim....
sen nasılsın görüşmeyeli canımcım?
alışır canım zamanlaNormal giyiniyorum canım ya, soyunmuyorum da onlar daha kapalı tabi bana göre, ben uzun etek giyiyorsam üstümde askılı oluyor, üstümde tunik varsa altımda tayt oluyor :)
İyiyim bende tatlım, Kv geldi kahve içiyoruz beraber :)
Doydun mu tatile :)
kız canımMaşAllah MaşAllah
kızmıydı erkekmiydi
ismini ne koyacaksınız cnm karar verdinizmi :)kız canım
düşünüyoruz canım şimdilik iklima hanne diye konuştuk ama bakcaz artıkismini ne koyacaksınız cnm karar verdinizmi :)
anlamı nedir canımdüşünüyoruz canım şimdilik iklima hanne diye konuştuk ama bakcaz artık
iklima hz ademin kızının adı hanne hz meryemin annesinin adı canımanlamı nedir canım
hımm :) güzel isimler özellikle iklimaiklima hz ademin kızının adı hanne hz meryemin annesinin adı canım
Azıcık kaldıafiyet olsun canım.
evet fazlasıylan doydum: )
sende bitirdinmi çikolata kutusunu bakıyım?: )
Azıcık kaldıValla bi onu yedim iştahım bir kapalı ki sorma. Yemek yemeyi bıraktım resmen
Benimki fırsat verse alışır, onun tarafına gideceğimiz zaman kıyafetlerime çok müdahale ediyor, bırak diyorum beni görüp alışsınlar, yok diyo dayanamıyor :)al
alışır canım zamanla
bende iklimayı beğeniyorum eşimde hanneyi bakalım ne olcak doğunca belli olcakhımm :) güzel isimler özellikle iklima
eşler bazen öle oluyorBenimki fırsat verse alışır, onun tarafına gideceğimiz zaman kıyafetlerime çok müdahale ediyor, bırak diyorum beni görüp alışsınlar, yok diyo dayanamıyor :)
Görüşürüz tatlımneyse kızlar ben çıkıyorum şimidilik, görüşürüz
Ben varım da kv var ondan pek ilgilenemiyorum :)kimsecikler kalmamış mı ne
Ayy benimde uykum var uyusam mi bilmemBen varım da kv var ondan pek ilgilenemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?