- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.881
Suslen tabee guzel gorsun kvBen kalkıp süsleneyim kv dem geliyor malum
Pek uymuyor benim kıyafetlerim ona ama idare etcek artıkSuslen tabee guzel gorsun kv
bayram sonrası yorgunluk :)iyi olmaya çalışıyorum malum bayram sonrası
Bayramlasma guzel de bu bayrami pek sevmiyorum hayvan kesilmeleri yuzunden.
Hayir kutlamiyorum bu da benim eksigim olsun.
niye kız nasıl giyiniyonda kadınaPek uymuyor benim kıyafetlerim ona ama idare etcek artık
selamtopik selam bu arada: )
dün geldik eve bizde...
öle oluyor bu bayramda telaşeli oluyor ben dun akşama kadar yattımbayram sonrası yorgunluk :)
bir beşik beğendim üretim de yok yaaa
Şu millete de ne oluyorsa :) Bizim tarafta yok küçk çocuk ablam 2 senelik evli o da yapmıyor, bende annem bir ona diyor bir bana bakıyorlar bizden tık yok çok üstelemiyorlar. Ama erkek tarafı öyle olmuyor,hadi hadi sanki bir yere kaçıyoruz :)
Ben kalkıp süsleneyim kv dem geliyor malum
Suslen tabee guzel gorsun kv
bide sen hamilesin daha çok yorulmuşsun :) ama bunlar bana göre tatlı yorgunluklaröle oluyor bu bayramda telaşeli oluyor ben dun akşama kadar yattım
napem yaa eşim dedinden elim hiç normal bişeye gitmezbeğene beğene onumu beğendin: ) ilahi: )
hiç yani...... aynen.
kvne niye süsleniyonki?: )
seviyon demek kvni....
çatlasın: )
bana görede öle evet malsef bana daha zor geldi bebişim yorulmuş dun yatiştaydıkbide sen hamilesin daha çok yorulmuşsun :) ama bunlar bana göre tatlı yorgunluklar:)
napem yaa eşim dedinden elim hiç normal bişeye gitmez
Allahın bayramı sevilmezmi hiç?
ve Allahmı daha iyi bilir bizmi daha iyi biliriz?
ayyy o bebişi varya düşündükçe yanacıklarından öpmek sıkmak istiyorum yaabana görede öle evet malsef bana daha zor geldi bebişim yorulmuş dun yatiştaydık
amiin eşime güveniyorum yaptırcak yaptırmazsada bakcaz artık
benim eşime görede benim elim herşeyi kırıyor
beşik konusunda da hayırlısı olsun bakalım, bulunur daha bakalım.
Oo kadro çoğalmış. Kv geldide onu amaya gittim :) Napıyorsun
benim eşime görede benim elim herşeyi kırıyor
beşik konusunda da hayırlısı olsun bakalım, bulunur daha bakalım.
ay canım su 3 ay geçsede gelse artık meleğim ben sizin yerinize koklarım minnak ayaklarını öperimayyy o bebişi varya düşündükçe yanacıklarından öpmek sıkmak istiyorum yaa
Normal giyiniyorum canım ya, soyunmuyorum da onlar daha kapalı tabi bana göre, ben uzun etek giyiyorsam üstümde askılı oluyor, üstümde tunik varsa altımda tayt oluyor :)niye kız nasıl giyiniyonda kadına
ay canım su 3 ay geçsede gelse artık meleğim ben sizin yerinize koklarım minnak ayaklarını öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?