- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.881
Suslen tabee guzel gorsun kvBen kalkıp süsleneyim kv dem geliyor malum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suslen tabee guzel gorsun kvBen kalkıp süsleneyim kv dem geliyor malum![]()
Pek uymuyor benim kıyafetlerim ona ama idare etcek artıkSuslen tabee guzel gorsun kv
bayram sonrası yorgunluk :)iyi olmaya çalışıyorum malum bayram sonrası
Bayramlasma guzel de bu bayrami pek sevmiyorum hayvan kesilmeleri yuzunden.![]()
Hayir kutlamiyorum bu da benim eksigim olsun.![]()
niye kız nasıl giyiniyonda kadınaPek uymuyor benim kıyafetlerim ona ama idare etcek artık![]()
selamtopik selam bu arada: )
dün geldik eve bizde...
öle oluyor bu bayramda telaşeli oluyor ben dun akşama kadar yattımbayram sonrası yorgunluk :)
bir beşik beğendim üretim de yok yaaa![]()
Şu millete de ne oluyorsa :) Bizim tarafta yok küçk çocuk ablam 2 senelik evli o da yapmıyor, bende annem bir ona diyor bir bana bakıyorlar bizden tık yok çok üstelemiyorlar. Ama erkek tarafı öyle olmuyor,hadi hadi sanki bir yere kaçıyoruz :)
Ben kalkıp süsleneyim kv dem geliyor malum![]()
Suslen tabee guzel gorsun kv
bide sen hamilesin daha çok yorulmuşsun :) ama bunlar bana göre tatlı yorgunluklaröle oluyor bu bayramda telaşeli oluyor ben dun akşama kadar yattım
napem yaa eşim dedinden elim hiç normal bişeye gitmezbeğene beğene onumu beğendin: ) ilahi: )
hiç yani...... aynen.
kvne niye süsleniyonki?: )
seviyon demek kvni....
çatlasın: )![]()
bana görede öle evet malsef bana daha zor geldi bebişim yorulmuş dun yatiştaydıkbide sen hamilesin daha çok yorulmuşsun :) ama bunlar bana göre tatlı yorgunluklar:)
napem yaa eşim dedinden elim hiç normal bişeye gitmez
Allahın bayramı sevilmezmi hiç?
ve Allahmı daha iyi bilir bizmi daha iyi biliriz?
ayyy o bebişi varya düşündükçe yanacıklarından öpmek sıkmak istiyorum yaabana görede öle evet malsef bana daha zor geldi bebişim yorulmuş dun yatiştaydık![]()
amiin eşime güveniyorum yaptırcak yaptırmazsada bakcaz artık
benim eşime görede benim elim herşeyi kırıyor
beşik konusunda da hayırlısı olsun bakalım, bulunur daha bakalım.![]()
Oo kadro çoğalmış. Kv geldide onu amaya gittim :) Napıyorsun
benim eşime görede benim elim herşeyi kırıyor
beşik konusunda da hayırlısı olsun bakalım, bulunur daha bakalım.![]()
ay canım su 3 ay geçsede gelse artık meleğim ben sizin yerinize koklarım minnak ayaklarını öperimayyy o bebişi varya düşündükçe yanacıklarından öpmek sıkmak istiyorum yaa![]()
Normal giyiniyorum canım ya, soyunmuyorum da onlar daha kapalı tabi bana göre, ben uzun etek giyiyorsam üstümde askılı oluyor, üstümde tunik varsa altımda tayt oluyor :)niye kız nasıl giyiniyonda kadına
ay canım su 3 ay geçsede gelse artık meleğim ben sizin yerinize koklarım minnak ayaklarını öperim![]()