- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
- Konu Sahibi AklinYolu1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben boyle yarim agizla bakmistim ama ruhum burdaydi . Sagolsunlar cok guldum o konuda.![]()
Ona laf yetiştirilmez kendini yoruyosun boşuna:)Gidip gidip geliyorum![]()
![]()
Hosuma gidiyo cirkefe bulasmakOna laf yetiştirilmez kendini yoruyosun boşuna:)
Bende anlamamıştım ki bi hayırsever açıklamışta öğrendik sağolsun:)bozer dendiğini hiç duymamıştım ama ben de anadolu çoocuuuuyum
bence eli sürşmüş x koyacagına z koymus
Ceza yer o az kaldı yıprandı iyice sinirleri. Mirajoy gibi bir anda patlayacak:)Hosuma gidiyo cirkefe bulasmak![]()
![]()
Bende anlamamıştım ki bi hayırsever açıklamışta öğrendik sağolsun:)
:) ya bakma millet üsluba kızıp bulaşıyor yoksa herkesin derdi yardım etmek:)eeheheh diline düşmeyeceksin buradaki hatunların![]()
:) ya bakma millet üsluba kızıp bulaşıyor yoksa herkesin derdi yardım etmek:)
Yorum yapmaya korkar olduk konu sahibiyle farklı düşünüyorsan yandın kavga çıkıyor:)farklı görüşleri okumak benim baya hoşuma gidiyor çoğu zaman :)
Yorum yapmaya korkar olduk konu sahibiyle farklı düşünüyorsan yandın kavga çıkıyor:)
Öyle değil işte her zaman konu açan haklı olmuyor ki anlaması için söylemen gerekiyor:)zaten kimse zıt görüş almak için konu açmaz ki destek ister destek olmayınca da sinirlenir ters olur işte insanoğlu :)
Öyle değil işte her zaman konu açan haklı olmuyor ki anlaması için söylemen gerekiyor:)
bozer dendiğini hiç duymamıştım ama ben de anadolu çoocuuuuyum
bence eli sürşmüş x koyacagına z koymus
Sayılırız tabi:)evet :) biz yine kaldık başbaşa bu arada adaş sayılır mıyız ben pembe sen pink![]()
Birde hoduk yerine hodukll yazmisti onda da mi surcmus.![]()
Aynen yaYorum yapmaya korkar olduk konu sahibiyle farklı düşünüyorsan yandın kavga çıkıyor:)
k ve l yanyana klavyede![]()
Ben konu sahibi patlayacak diyordum sen patladın:)Aynen ya![]()
Insan nasil bir hizla yazar ki. Cok heyecanlanmis.![]()