- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.661
:) ıyı ıyı aman olma zatenşuan hasta değilimmmmmmmama sen mikropları buraya bırakıp kaçıyorsun
![]()
kuzuların sessızlıgı artık buralar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) ıyı ıyı aman olma zatenşuan hasta değilimmmmmmmama sen mikropları buraya bırakıp kaçıyorsun
![]()
Yok yok gelir yarın hepsi:) ıyı ıyı aman olma zaten
kuzuların sessızlıgı artık buralar :)
anladım canımYok yok gelir yarın hepsi
Bayram diye böyle oldu =)
niye dudak büzdün her yerim ağrıyoranladım canım![]()
Canım internet gidip duruyorYine nereler gittin pinkoşum..
Anladim canim . . Bende yatiyorum ama uyku tutmadiCanım internet gidip duruyor![]()
Al benden de o kadar. Benim ki dürtüp duruyor uyuyalım diye kaçıyorumAnladim canim . . Bende yatiyorum ama uyku tutmadi
Bende pek oturmadim acisinida cekiyorum isteaynen cnm benımde calıstım bende :)bol bol
Ben grip degilim cok sukur olmamda inşallahHepinize grip bulaştırdım sanırım![]()
Naber canimmmGünaydın![]()
Is guvenligi yapiyorCanım eşin ne iş yapıyor?
Heee gordum soyle acikliyayim o zaman buzim kuyum magzamiz var ama esim orda calismiyor orda kp kv ve ben calisiyruz
Kp in o zaman? Yanlız bizim iddia çıkmaza mı girmiş oluyorHeee gordum soyle acikliyayim o zaman buzim kuyum magzamiz var ama esim orda calismiyor orda kp kv ve ben calisiyruz
Biizim sirket buyuk bikac tane is kolu var biz esimle okurken evlendik o yuzden gecen sene esim osgbye degilde kuyuma yardim ediyodu eve yakin diye marganin aklinda kalan oKp in o zaman? Yanlız bizim iddia çıkmaza mı girmiş oluyor![]()
Hmm... o arada isimleri falan karıştırıyorda, bende pek güvenmiyorum hafızana dedim, kendini ispatlama ihtiyacı duydu haliyleBiizim sirket buyuk bikac tane is kolu var biz esimle okurken evlendik o yuzden gecen sene esim osgbye degilde kuyuma yardim ediyodu eve yakin diye marganin aklinda kalan o
Hee.. İkimizde kazanmış sayılıyoruz ikimizde yazalım yazıyı