- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.661
Baska herseyi paylasirim ama Patates kizartmami aslaaaa, benim onlarAaa hatuna bakHiç özverili diılsın İnsan kocasına yedirir kendi aç kalır
Yooo... millete kızdım kızdım seni bekliyordum gelsende sataşıp senden çıkarsam diye
Listede de değil ki silcem diye korkutasınBeni de algilasin topik sahibi olaraktan.
Öncelikle cesaretinden ötürü Tebrik ederim. Gönderme tuşuna basaraktan, Ölüm fermanını imzalamış bulundun, kork bendennngözünün yağına yumurta kıriim bana bulaşma , git ötede oyna , hadi çocuğummm, evlat olsan sevilmezsin tövbe yarabbi
Listede de değil ki silcem diye korkutasınTanıştırayım gel sizi
Öncelikle cesaretinden ötürü Tebrik ederim. Gönderme tuşuna basaraktan, Ölüm fermanını imzalamış bulundun, kork bendennn
Beni de algilasin topik sahibi olaraktan.
Tabiki de değilsin. Neden kendini önemsedinbeni miyim kız bu konuşmada ki ?
Sana dava açarım, davayıda çalıştığın avukata veririmbak bunu görüo musun ahanda kptummm ahey aheyyyy
beni miyim kız bu konuşmada ki ?
Gunaydin canimGünaydin
Var var sanada gunaydin canim sayfayi yenilememistim ondanPinkoya var da bize yok mu.
Hatta eklemeler yapayim , birbirlerine dussunler.
Kiz senden hemen sonra ben geldim yaziyim dedim zil caldi yazmadim anca gelebildimNeden geç kaldın sen bakayım bugün
1 hafta geçmeden takmıyor topik sahibemiz gelenleriHayir meryemdi .Sen de danismaya gidip bilet alirsan , haftaya senin icin de ayni konusmayi yapabiliriz.
sabahın köründe hangi münasebetsiz gelmişGunaydin canim
Var var sanada gunaydin canim sayfayi yenilememistim ondan
Kiz senden hemen sonra ben geldim yaziyim dedim zil caldi yazmadim anca gelebildim
Neyse yine iyi kurtardin.Gunaydin canim
Var var sanada gunaydin canim sayfayi yenilememistim ondan
Kiz senden hemen sonra ben geldim yaziyim dedim zil caldi yazmadim anca gelebildim
1 hafta geçmeden takmıyor topik sahibemiz gelenleri
Konuşma bunla, baksana teşirci zaten popusunu açıyor milletin ortasındaNeyse yine iyi kurtardin.
Sirra kadem basiyorlar ondan.
Konuşma bunla, baksana teşirci zaten popusunu açıyor milletin ortasındaarsızzz
Tabiki de değilsin. Neden kendini önemsedin
Sus teşirci seniiinan sosyete beniii bakkk
Yan komsum kahvaltiya gel diye gelmis canimsabahın köründe hangi münasebetsiz gelmiş
Hmm iyi gelmeyip çağırdıysa sorun yokYan komsum kahvaltiya gel diye gelmis canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?