- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.308
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #7.661
Baska herseyi paylasirim ama Patates kizartmami aslaaaa, benim onlarAaa hatuna bakHiç özverili diılsın
İnsan kocasına yedirir kendi aç kalır
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baska herseyi paylasirim ama Patates kizartmami aslaaaa, benim onlarAaa hatuna bakHiç özverili diılsın
İnsan kocasına yedirir kendi aç kalır
![]()
Yooo... millete kızdım kızdım seni bekliyordum gelsende sataşıp senden çıkarsam diye![]()
Listede de değil ki silcem diye korkutasınBeni de algilasin topik sahibi olaraktan.![]()
Öncelikle cesaretinden ötürü Tebrik ederim. Gönderme tuşuna basaraktan, Ölüm fermanını imzalamış bulundun, kork bendennngözünün yağına yumurta kıriim bana bulaşma , git ötede oyna , hadi çocuğummm, evlat olsan sevilmezsin tövbe yarabbi
![]()
Listede de değil ki silcem diye korkutasınTanıştırayım gel sizi
![]()
Öncelikle cesaretinden ötürü Tebrik ederim. Gönderme tuşuna basaraktan, Ölüm fermanını imzalamış bulundun, kork bendennn![]()
Beni de algilasin topik sahibi olaraktan.![]()
Tabiki de değilsin. Neden kendini önemsedinbeni miyim kız bu konuşmada ki ?![]()
![]()
Sana dava açarım, davayıda çalıştığın avukata veririm
bak bunu görüo musun![]()
ahanda kptummm ahey aheyyyy
![]()
beni miyim kız bu konuşmada ki ?![]()
![]()
Gunaydin canimGünaydin![]()
Var var sanada gunaydin canim sayfayi yenilememistim ondanPinkoya var da bize yok mu.
Hatta eklemeler yapayim , birbirlerine dussunler.![]()
Kiz senden hemen sonra ben geldim yaziyim dedim zil caldi yazmadim anca gelebildimNeden geç kaldın sen bakayım bugün![]()
1 hafta geçmeden takmıyor topik sahibemiz gelenleriHayir meryemdi .Sen de danismaya gidip bilet alirsan , haftaya senin icin de ayni konusmayi yapabiliriz.
![]()
sabahın köründe hangi münasebetsiz gelmişGunaydin canim
Var var sanada gunaydin canim sayfayi yenilememistim ondan
Kiz senden hemen sonra ben geldim yaziyim dedim zil caldi yazmadim anca gelebildim![]()
Neyse yine iyi kurtardin.Gunaydin canim
Var var sanada gunaydin canim sayfayi yenilememistim ondan
Kiz senden hemen sonra ben geldim yaziyim dedim zil caldi yazmadim anca gelebildim![]()
1 hafta geçmeden takmıyor topik sahibemiz gelenleri![]()
Konuşma bunla, baksana teşirci zaten popusunu açıyor milletin ortasındaNeyse yine iyi kurtardin.
Sirra kadem basiyorlar ondan.![]()
Konuşma bunla, baksana teşirci zaten popusunu açıyor milletin ortasındaarsızzz
![]()
Tabiki de değilsin. Neden kendini önemsedin![]()
Sus teşirci seniiinan sosyete beniii bakkk![]()
Yan komsum kahvaltiya gel diye gelmis canimsabahın köründe hangi münasebetsiz gelmiş![]()
Hmm iyi gelmeyip çağırdıysa sorun yokYan komsum kahvaltiya gel diye gelmis canim