- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.701
Sen benle niye trene binmiyon bakem seker vercem bak
Neyse ki akşam gidiyor :) Nano teknoloji telefonu gelmemiş dahaGunes kendi capinda sansur uyguluyor demek ki.
Pinko da altta kalmaz haberin olsun.Sac basa dolasin aksam ben ayririm sizi.
Neyse ki akşam gidiyor :) Nano teknoloji telefonu gelmemiş daha
Görüşürüz tatlımGunesimi birakmam birakmam.
Hadin ciktim.
Peki önce
Şimdi gel bakalım
Çok şükür canım , bir şeyler atıştırmaya çıkıyorum benHosbulduk balimaslinda erkenden gelmistim ama cikmak zorunda kalinca yazmadim nasil keyifler
Benimde bitanecik bu var iste saolsun cok dusuncelidir dedim ya biz annannemizin evinde oturyoruz diye ben nisanliyekn geldimde iki evin kapisi hep acik olurdu birbirlerinde yer icerldi hep ondan emanet diye bakiyor banaDüşünceli komşular herkese lazım. Benimkilerin gözü çıksın emi
Şanslıymışsın o konudan iyiBenimde bitanecik bu var iste saolsun cok dusuncelidir dedim ya biz annannemizin evinde oturyoruz diye ben nisanliyekn geldimde iki evin kapisi hep acik olurdu birbirlerinde yer icerldi hep ondan emanet diye bakiyor bana
Tamam canim buralardayim ben simdilik afiyet olsunÇok şükür canım , bir şeyler atıştırmaya çıkıyorum ben
Gelirim =)
Evet cancazim sanada nasip olur inşallahŞanslıymışsın o konudan iyi
Bak sennnyemezlerrrr, seni gidi gidiii o benim taktiğim sonra o trene bineyimde sen bana hallen
Amann boş ver bakma bende istemiyorum olmasını :)Evet cancazim sanada nasip olur inşallah
suss sen cezalısın popoya vurmak şiddet değil bi kerem , sen yaramaz çocuksun , sen evlende bende seni görcem .. Sonra gelipte kaynana kaynana diye cırlarsınbak bak şiddete hayır diyorum hayırrrrrrrrrrrrrr
Gunes kendi capinda sansur uyguluyor demek ki.
Pinko da altta kalmaz haberin olsun.Sac basa dolasin aksam ben ayririm sizi.
Bende onceden oleydim simdi baska bi yere tasinsak yine ole olurum evimin icinde olani paylasmak istemem kimseyleAmann boş ver bakma bende istemiyorum olmasını :)
En iyisi o ki baktığı zaman hep sürekli dibindeki zarar veriyor. Korkuyorum artık insanlardan ben. Huzura o kadar alıştım ki uzak durayım da bozulmasın istiyorum.Bende onceden oleydim simdi baska bi yere tasinsak yine ole olurum evimin icinde olani paylasmak istemem kimseyle
Dogru söylüyorsun kesinlikle oyle millet ne anliyor ben anlamiyorum baskasina kotuluk edince eline ne geciyorEn iyisi o ki baktığı zaman hep sürekli dibindeki zarar veriyor. Korkuyorum artık insanlardan ben. Huzura o kadar alıştım ki uzak durayım da bozulmasın istiyorum.
Kendileri mutsuzlar sonuçta. Senin mutluluğunda batıyor haliyleDogru söylüyorsun kesinlikle oyle millet ne anliyor ben anlamiyorum baskasina kotuluk edince eline ne geciyor
Benim kaynanam tam bir melek meleeeeeeeeekkkkkkkksuss sen cezalısın popoya vurmak şiddet değil bi kerem , sen yaramaz çocuksun , sen evlende bende seni görcem .. Sonra gelipte kaynana kaynana diye cırlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?