- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #7.641
en yisi 7 / 24 güneş vursun bize bu böyle olmazzz
İnsan evde tek yaşayınca yemek sorunuda çok oluyor canı istemiyor falan acaba sende tam tersimi oldu ki diye düşünüyordum şuannnnhahahaha
Aha dövecek beni
Bosver diyeti can bogazdan gelir
Toplayıp mı getiriyon bunları topiğeÖnden bi seçim mi yapıyon, seçmece bunlar aksi halde herkes aynı çıkamaz inanmam
Gunaydin sekerimmGünaydın jet sosyete
Onla oynaşmayı seviyorumIskenceyi seviyon sen anladim
Geldi benim tatlı hamişimmmm hoşgelcin cici anneGunaydin sekerimm
İyi kısımları kes kötü kısımları yayınlaOyle bir imkanim olsa seviyorum ben gunesi. Aslan burcuyum ya , benim gezegenim zaten yabanci degil.
Ben disardan aldigim icin sorun olmuyor.
Birakicam diyorum ama oyle bir alismisim ki birakamiyorum.
Hepsi yemekten bahsediyor dimi. Cumartesi gostericem bunlara. Odevlerini eksik yayinliycam..
Gunaydin sekerimm
İyi kısımları kes kötü kısımları yayınla
oda iyiymişOyle bir imkanim olsa seviyorum ben gunesi. Aslan burcuyum ya , benim gezegenim zaten yabanci degil.
Ben disardan aldigim icin sorun olmuyor.
Birakicam diyorum ama oyle bir alismisim ki birakamiyorum.
Hepsi yemekten bahsediyor dimi. Cumartesi gostericem bunlara. Odevlerini eksik yayinliycam..
Neden geç kaldın sen bakayım bugünGunaydin sekerimm
Seni kızarcak görmek isterdimSinirlerimi aldırmış değilim tatlım arada bende kızıyorum, Ha beni patlatana plaket veriyorum o derece sabırlıyım
Kız hergün sadece beni görüyor ya, seriye bağlamıştır. Sadece beni algıladı o yüzdenPinkoya var da bize yok mu.
Dünden beri kızıyorumda anlamamışsın bile bakSeni kızarcak görmek isterdimhadi bana kız
HahahahahaKız hergün sadece beni görüyor ya, seriye bağlamıştır. Sadece beni algıladı o yüzden
Dün kü olaydan dolayı dimihadi gel hadi gell küs kalmayalımmm
Benim kizartmami önümden alsa kan cikar, bazen tabagimdan bikac tane aliyor acayip sinirim bozuluyorOnla oynaşmayı seviyorumOndan çocuk yapmıyor zaten, önce beni büyütecek
KimeeeeeeeeDünden beri kızıyorumda anlamamışsın bile bak
Aaa hatuna bakBenim kizratmami önümden alsa kan cikar, bazen tabagimdan bikac tane aliyor acayip sinirim bozuluyor
Kız hergün sadece beni görüyor ya, seriye bağlamıştır. Sadece beni algıladı o yüzden
kafana vurdum ya o kadar :)Kimeeeeeeee
Hosbulduk balimGeldi benim tatlı hamişimmmm hoşgelcin cici anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?