- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Calisiyorum. Diyet yapiyorum,sıkı spor yapiyorum. Aslinda cok kilom yok da zayifliga alisigim kilo alinca garipsedim. Kendimi dana gibi hissediyorumİş işten daha fazla geçmeden simitleri yerinden çıkarmalısın
Söyle tabi merak ettimYasimi ogrenince kizacaksin :) soyleyim mi yine de :) bu kizin akli hep bebekte diyeFitratim boyle napayim yaa
Soyleyim mi
Bence sen biraz konuyu değiştir
Düğünde oynama mevsunu diyorum :)
Çok değil kilon iyisinCalisiyorum. Diyet yapiyorum,sıkı spor yapiyorum. Aslinda cok kilom yok da zayifliga alisigim kilo alinca garipsedim. Kendimi dana gibi hissediyorumboy 163 kilo 59. 63 kiloya cikmistim. Biraz diyet biraz spor verdim. Hedef 53 :)
Söyle tabi merak ettim
Ben mi tehdit ediyorumAcik acik tehdit seziyorum hocam.
Ya sosyetikler gobek atmaz bilmiyor musun. Ne bicim sosyetik olduk bis. Cakma soyetik olmam ben.
Bu boyla 37 kiloyu bile gorunce 63 kilo kendimi dana gibi hissettirdiÇok değil kilon iyisinVerirsin canım yeter ki iste
Maşaallah çok gençsin22 yasimdayimcok taze hukuk mezunuyum
Benimde 166 boyum sen öyle deyince çok kısa hissettim kendimiBu boyla 37 kiloyu bile gorunce 63 kilo kendimi dana gibi hissettirdihemen harekete gectimm
Maşaallah çok gençsinHukuk mu ne güzel
Çalışıyor musun
Allah kolaylık versin işin zorTesekkur ederimBenim okulumda okul staji da var, once okul stajim sonra resmi avukatlik stajim var daha :) stajyerim su an ama okul staji oldugu icin gitmedim daha ev odevim var mahkeme kararlari okumaca
Major depresyon+ bulimia = 37 kilo :) sadece kemiklerimdi o daBenimde 166 boyum sen öyle deyince çok kısa hissettim kendimi
37 miÇok zayıfmışsın 53 ideal bence
Allah kolaylık versin işin zor
O zaman kiloyu sıkıntı yapma sağlıklı olman en önemlisiMajor depresyon+ bulimia = 37 kilo :) sadece kemiklerimdi o da
Ben mi tehdit ediyorum
Aa ben seni evli saniyodum :)Amin tesekkur ederim
Okul tamam sirada evlilik ve cocuk var
Evli mutlu cocuklu avukat hihihi :)
O zaman kiloyu sıkıntı yapma sağlıklı olman en önemlisi
Acik acik yapmasi daha iyi sahitlerin oluyo en azindanIvet gordum. Acik acik hem de , insan kapali yapar yapacaksa.
Hiç öyle bir niyetim yoktuIvet gordum. Acik acik hem de , insan kapali yapar yapacaksa.
Aa ben seni evli saniyodum :)
Oyle tabii. Vercem 6 kilo bu azimle
İnşaallahAa ben seni evli saniyodum :)
Oyle tabii. Vercem 6 kilo bu azimle
Sende mi öyle düşünüyorsunAcik acik yapmasi daha iyi sahitlerin oluyo en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?