- Konu Sahibi AklinYolu1
Bence sen biraz konuyu değiştirYalniz herkes kazen i aramis
Bir arada muneyi goruyordum ruyamda ama onu kk formati seklinde goruyordm
Annemden korkmadigim kadar ondan korkuyorum ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sen biraz konuyu değiştirYalniz herkes kazen i aramis
Bir arada muneyi goruyordum ruyamda ama onu kk formati seklinde goruyordm
Annemden korkmadigim kadar ondan korkuyorum ya![]()
Hayır olsun inşaallah![]()
Aynen düşmanımı tanıdım gardımı aldım bugünü not alın yazın bi yere daha da ekmek yokYeme canım ekmek ve tatlı en büyük düşmanımız![]()
İlk çocuğun kız olabilirKuzenlerim evleniyor bebekleri oluyor ben de bebeklerin fotolarina bakiyorum tum gun o nedenle aksam da ruyama giriyor :)
Ruyamda oglumuz olmustu sevgilimle onunla ilgileniyorduk ben babasi halil usumus yelegini giydir demistim yaa ruyada bile cok guzel
(Halil ismi nerden cikti onu anlamadim ama:) )
Tamam bundan sonra ekmek yediğini duymayalımAynen düşmanımı tanıdım gardımı aldım bugünü not alın yazın bi yere daha da ekmek yok![]()
Bende konu bitmez![]()
Ama tatlilar cookk tatliiiYeme canım ekmek ve tatlı en büyük düşmanımız![]()
Tamam tamam takılıyorum afiyet olsun![]()
Benim hissim kiz - erkek - kiz olacagi yonunde en iyisi Rabbim bilirİlk çocuğun kız olabilir![]()
Tatlı olmaz olurlar mıAma tatlilar cookk tatliii![]()
Nasılmış sende beni eziyordun 1 saat önce :)Tamam ezme beni aglayim ama.![]()
Ayy sormaa. 6 katli apartman gibi oldum bendeTatlı olmaz olurlar mı
Sonra aynaya baktığında yuvarlandığını gördüğünde durum pek tatlı olmuyor![]()
Hayırlı geceler canımHanımlar benim uyku saatim geldiYoksa 6 da kalkamıyorum seviliyorsunuz öpüyorum iyi muhabbetler beni unutmayın
![]()
Erkek çocuk iyidir derler rüyada
Benim hissim kiz - erkek - kiz olacagi yonunde en iyisi Rabbim bilir
Bir keresinde de bir sunnet kiyafei giymis oglan, (benim) ben telasliyim baya kizlar nerde diye telasli telasli dolaniyordum :)
Ama hep ruyamda erkek cocugu gorurum:) bir de asil isimle gordum
Asil, halil boyle gidiyoruz bakalim
İş işten daha fazla geçmeden simitleri yerinden çıkarmalısınAyy sormaa. 6 katli apartman gibi oldum bende![]()
can simidim var denize dussem batmam
![]()
![]()
Nasılmış sende beni eziyordun 1 saat önce :)
Hayırlı geceler canımEki Görüntüle 1238724
Erkek çocuk iyidir derler rüyadaBirde her zaman neye yorarsan o olur denir.Hayra yor canım
![]()
Düğünde oynama mevsunu diyorum :)Ne yaptim be . imam mevzusunu mu diyorsun.![]()
Yaşını öğrenebilir miyim? Sadece merakOoo benim iyiligim cok o zaman neredeyse her gun erkek bebek goruyorum, her gun ya bebek doguruyorum, ya bebek emziriyorum, benim kafa cok guzel ya![]()
Yaşını öğrenebilir miyim? Sadece merak![]()