- Konu Sahibi AklinYolu1
Bence sen biraz konuyu değiştirYalniz herkes kazen i aramis
Bir arada muneyi goruyordum ruyamda ama onu kk formati seklinde goruyordm
Annemden korkmadigim kadar ondan korkuyorum ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sen biraz konuyu değiştirYalniz herkes kazen i aramis
Bir arada muneyi goruyordum ruyamda ama onu kk formati seklinde goruyordm
Annemden korkmadigim kadar ondan korkuyorum ya
Hayır olsun inşaallah
Aynen düşmanımı tanıdım gardımı aldım bugünü not alın yazın bi yere daha da ekmek yokYeme canım ekmek ve tatlı en büyük düşmanımız
Bence sen biraz konuyu değiştir
İlk çocuğun kız olabilirKuzenlerim evleniyor bebekleri oluyor ben de bebeklerin fotolarina bakiyorum tum gun o nedenle aksam da ruyama giriyor :)
Ruyamda oglumuz olmustu sevgilimle onunla ilgileniyorduk ben babasi halil usumus yelegini giydir demistim yaa ruyada bile cok guzel
(Halil ismi nerden cikti onu anlamadim ama:) )
Tamam bundan sonra ekmek yediğini duymayalımAynen düşmanımı tanıdım gardımı aldım bugünü not alın yazın bi yere daha da ekmek yok
Tamam o konulara geçBende konu bitmez
Ama tatlilar cookk tatliiiYeme canım ekmek ve tatlı en büyük düşmanımız
Tamam tamam takılıyorum afiyet olsun
Benim hissim kiz - erkek - kiz olacagi yonunde en iyisi Rabbim bilirİlk çocuğun kız olabilir
Tatlı olmaz olurlar mıAma tatlilar cookk tatliii
Nasılmış sende beni eziyordun 1 saat önce :)Tamam ezme beni aglayim ama.
Ayy sormaa. 6 katli apartman gibi oldum bende can simidim var denize dussem batmamTatlı olmaz olurlar mı
Sonra aynaya baktığında yuvarlandığını gördüğünde durum pek tatlı olmuyor
Hayırlı geceler canımHanımlar benim uyku saatim geldi Yoksa 6 da kalkamıyorum seviliyorsunuz öpüyorum iyi muhabbetler beni unutmayın
Erkek çocuk iyidir derler rüyadaBirde her zaman neye yorarsan o olur denir.Hayra yor canım
Benim hissim kiz - erkek - kiz olacagi yonunde en iyisi Rabbim bilir
Bir keresinde de bir sunnet kiyafei giymis oglan, (benim) ben telasliyim baya kizlar nerde diye telasli telasli dolaniyordum :)
Ama hep ruyamda erkek cocugu gorurum:) bir de asil isimle gordum
Asil, halil boyle gidiyoruz bakalim
İş işten daha fazla geçmeden simitleri yerinden çıkarmalısınAyy sormaa. 6 katli apartman gibi oldum bende can simidim var denize dussem batmam
Nasılmış sende beni eziyordun 1 saat önce :)
Hayırlı geceler canımEki Görüntüle 1238724
Erkek çocuk iyidir derler rüyadaBirde her zaman neye yorarsan o olur denir.Hayra yor canım
Düğünde oynama mevsunu diyorum :)Ne yaptim be . imam mevzusunu mu diyorsun.
Yaşını öğrenebilir miyim? Sadece merakOoo benim iyiligim cok o zaman neredeyse her gun erkek bebek goruyorum, her gun ya bebek doguruyorum, ya bebek emziriyorum, benim kafa cok guzel ya
Yaşını öğrenebilir miyim? Sadece merak