- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Hahahha aynısı benim başıma geldi siteyle ilgili telefon görüşmesi yaptım bi sorunum vardı en son ay si kazen misiniz kusura bakmayın merak ettim de dedimEvet ya bir de ben kazeni aramistim site telefonu yaziyordu sesini begenmistim
Sonra baktim profiline evliymis
Hahaha kazen bunlari okur mu ki
Kazenibilmemde olurda karısı varsa vay haline. Atldın say siteden :)
Kazeni bilmemde olurda karısı varsa vay haline. Atldın say siteden :)
Hahahha aynısı benim başıma geldi siteyle ilgili telefon görüşmesi yaptım bi sorunum vardı en son ay si kazen misiniz kusura bakmayın merak ettim de dedimAdamcağız beni deli sanmıştır heralde
Ama göbeğimi görmesin ablaaa o gün geçtikçe büyüyp serpiliyoor
Sengördüm ne kadar güzel olduğunu biliyorum
Bende dun gece bir suru ruya gordum hic birini hatirlamiyorumSu an hatirlamiyorum ama bir meselemiz vardi yaRuyayi tam hatirlamiyorum da raftingin etkisiyle heralde denizde yuzuyor muyduk neydik Deniz de degildi hatta ırmaktı işte rafting fotosu etkisi
Yoo kızSesi sana da etkileyici geldi mi
Canım aman dikkat et bir kilo almaya başlayınca gerisi geliyorAma göbeğimi görmesin ablaaa o gün geçtikçe büyüyp serpiliyoorEfenim sizin zerafetiniz yanında bizler neyiz lütfen yani
Bende dun gece bir suru ruya gordum hic birini hatirlamiyorum
Yoo kızSadece birdan merak edip sordum. Ses sende fena etki bırakmış kazen senii döveceeek döveceek
Yavrum kv de sende ters etki yaratmış. Senin şuan sevgilini sayıklıyor olman lazımdı:)Benim ruyalar gibi cilgin miydi
Rehberime de kazen diye kaydettim bir gun tekrar arayabilirim hahah bi sebep bulsam
Canım fırsatın ve imkanların olursa yaparsın çok zorlama kendini
Gevrek miDiyet yapıyorsun birde Sen ondan güçsüz kalıyorsun
Evet o yuzden hatirlamiyorum. Aslinda baglanti kurup kelimelere dokemiyorum. Gece totom acik kaldi galibaBenim ruyalar gibi cilgin miydi
Rehberime de kazen diye kaydettim bir gun tekrar arayabilirim hahah bi sebep bulsam
Ablacım bilmiyorum birden bire başladı kilo çok da yiyorum ama bıgünden itibaren ekmek bitmiştir bi daha da yememCanım aman dikkat et bir kilo almaya başlayınca gerisi geliyor
Sağol canım
Yavrum kv de sende ters etki yaratmış. Senin şuan sevgilini sayıklıyor olman lazımdı:)
Tamam tamam takılıyorum afiyet olsunNiye ya vitaminli sutlu iyidir o , musli nin baska cesidi. Onerirler onu.
Hayır olsun inşaallahHaha nesini sayiklayim ben onun ya olmuş 6 yıl
Gerci surekli bebegimiz oldugunu goruyorum ruyamda bu aralar
Evet o yuzden hatirlamiyorum. Aslinda baglanti kurup kelimelere dokemiyorum. Gece totom acik kaldi galiba
Bende bir kere aradim, cok sertti konusma sekli
Bence sitede ki son saatlerin olabilirBiraz sinirli bir insan gibi geldi bana o nedenle merak ettim isteDöver mi Valla merak sadece
Yeme canım ekmek ve tatlı en büyük düşmanımızAblacım bilmiyorum birden bire başladı kilo çok da yiyorum ama bıgünden itibaren ekmek bitmiştir bi daha da yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?