- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
Acik acik yapmasi daha iyi sahitlerin oluyo en azindan
400 bin uye sahit , kayda gecilsin.
Hiç öyle bir niyetim yoktu
Kuslar oyle demiyor ama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acik acik yapmasi daha iyi sahitlerin oluyo en azindan
Hiç öyle bir niyetim yoktu
Acele etme daha çok gençsinAa evli mi saniyordun Ah nerde benim annem beni zor verir
Evet bundan sonra konuşmalarınıza dikkat edin bir daha duymayacağım400 bin uye sahit , kayda gecilsin.
Kuslar oyle demiyor ama.
Kacarsin sendeAa evli mi saniyordun Ah nerde benim annem beni zor verir
İnşaallah
Sende mi öyle düşünüyorsun
Evet hepinizi tehdit ediyorum Konuşmayın bir daha
Ben tırstım kaç dkdır sesim çıkmıyordu burda :)Evet bundan sonra konuşmalarınıza dikkat edin bir daha duymayacağımEki Görüntüle 1238759
Lucky'e destek olmayınKacarsin sende
No,no,nooooo
Evet bundan sonra konuşmalarınıza dikkat edin bir daha duymayacağımEki Görüntüle 1238759
Aferin sanaBen tırstım kaç dkdır sesim çıkmıyordu burda :)
Acele etme daha çok gençsin
Vayyy tehdit ediyorsunuz demek400bin+1 yandin sen. Birde kiz hukuku bitirmis. Avukatimiz hazir senden korkmuyoruz.
Kacarsin sende
No,no,nooooo
Seni çok meraklı görüyorum evlenmek içinAy oyle deme nolur bizim iliskimiz 6. Yılında :) Gencim ama :)
Seni çok meraklı görüyorum evlenmek için
Yakaladımmmmmm =DSeni çok meraklı görüyorum evlenmek için
Mutluluğunuz daim olsun canımYalan yok merakliyim Sevgilimle cikmaya basladigimizda 16 yasimdaydim o zamandan beri merakliyim oyle boyle 22 yasima kadar geldim iste Yarim de 23bucuk yasinda aramizda tam 1.5 yas var
Gel canımsın hoşgeldinBeni tehdit ediyorlar yardım et koru ablanıYakaladımmmmmm =D
Mutluluğunuz daim olsun canım
Sana diyorum meraklı diye ben 21 yaşında evlendim
Bi şartla korurum , duştan çıktım ama tir tir titriyorum ayağıma çorap giydim üzerime hırka vs çok üşüyorum..Gel canımsın hoşgeldinBeni tehdit ediyorlar yardım et koru ablanı
İyi o kadar dayanmissin evlen evlen, evlilik guzelYalan yok merakliyim Sevgilimle cikmaya basladigimizda 16 yasimdaydim o zamandan beri merakliyim oyle boyle 22 yasima kadar geldim iste Yarim de 23bucuk yasinda aramizda tam 1.5 yas var
Tabi eş adayı da hazırBeklemenin anlamı yokHeheheh ama sen 12 yil once evlenmissin o zaman normal iste de simdi erken geliyor insanlara :) ee univ bitmis staja baslamisim ne yapayim :)