- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
Acik acik yapmasi daha iyi sahitlerin oluyo en azindan![]()
400 bin uye sahit , kayda gecilsin.

Hiç öyle bir niyetim yoktu![]()
Kuslar oyle demiyor ama.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acik acik yapmasi daha iyi sahitlerin oluyo en azindan![]()
Hiç öyle bir niyetim yoktu![]()
Acele etme daha çok gençsinAa evli mi saniyordunAh nerde benim annem beni zor verir
![]()
Evet bundan sonra konuşmalarınıza dikkat edin bir daha duymayacağım400 bin uye sahit , kayda gecilsin.
Kuslar oyle demiyor ama.![]()
Kacarsin sendeAa evli mi saniyordunAh nerde benim annem beni zor verir
![]()
İnşaallah
Sende mi öyle düşünüyorsun
Evet hepinizi tehdit ediyorumKonuşmayın bir daha
![]()
Ben tırstım kaç dkdır sesim çıkmıyordu burda :)
Aferin sanaBen tırstım kaç dkdır sesim çıkmıyordu burda :)
Acele etme daha çok gençsin![]()
Vayyy tehdit ediyorsunuz demek400bin+1 yandin sen. Birde kiz hukuku bitirmis. Avukatimiz hazir senden korkmuyoruz.![]()
Kacarsin sende![]()
No,no,nooooo![]()
Seni çok meraklı görüyorum evlenmek içinAy oyle deme nolur bizim iliskimiz 6. Yılında :) Gencim ama :)
Seni çok meraklı görüyorum evlenmek için![]()
Yakaladımmmmmm =DSeni çok meraklı görüyorum evlenmek için![]()
Mutluluğunuz daim olsun canımYalan yok merakliyimSevgilimle cikmaya basladigimizda 16 yasimdaydim o zamandan beri merakliyim oyle boyle 22 yasima kadar geldim iste
Yarim de 23bucuk yasinda aramizda tam 1.5 yas var
Gel canımsın hoşgeldinYakaladımmmmmm =D
Mutluluğunuz daim olsun canım
Sana diyorum meraklı diye ben 21 yaşında evlendim![]()
Bi şartla korurum , duştan çıktım ama tir tir titriyorum ayağıma çorap giydim üzerime hırka vs çok üşüyorum..Gel canımsın hoşgeldinBeni tehdit ediyorlar yardım et koru ablanı
![]()
İyi o kadar dayanmissinYalan yok merakliyimSevgilimle cikmaya basladigimizda 16 yasimdaydim o zamandan beri merakliyim oyle boyle 22 yasima kadar geldim iste
Yarim de 23bucuk yasinda aramizda tam 1.5 yas var
Tabi eş adayı da hazırHeheheh ama sen 12 yil once evlenmissin o zaman normal iste de simdi erken geliyor insanlara :) ee univ bitmis staja baslamisim ne yapayim :)