- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Gelin hepinizi Sahilde kahvaltıya götüreyim resmini çekip yarışmaya katılayımKahvaltı sunumları ve kahvaltı sofrası kategorimiz
Bilmiyor olmanıza şaşırdım uzun zamandır yapıyoruz
Kahvaltı sofrası hazırlaman yeterli
Birde katılacağım dediğiniz zaman peşinizi bırakmıyorum haberiniz olsun
Canımsın sen de sorun yokBen o yarışmaya katılıyorum ablacım yaz bunu bi yere ölmezde sağ kalırsamYalnız ben hiç birinci olamıyorum bende bi sorun var galibaaa
Ayy yok ben almayayim anacim. Hic tarzim degilKahvaltı sunumları ve kahvaltı sofrası kategorimiz
Bilmiyor olmanıza şaşırdım uzun zamandır yapıyoruz
Kahvaltı sofrası hazırlaman yeterli
Birde katılacağım dediğiniz zaman peşinizi bırakmıyorum haberiniz olsun
OlmazGelin hepinizi Sahilde kahvaltıya götüreyim resmini çekip yarışmaya katılayım:)
Tipi nasildiBen Rüyamda kazeni gördüm
Daha once hic gormedigin bir adami ruyanda gormek de ilginc tabi
Tamam başka kategorilerde beklerizAyy yok ben almayayim anacim. Hic tarzim degil
Tipi nasildi
Ay abla evde hiç kahvaltı yapmıyoz ki akşam gelip hazırlıcam kimse yemicek diye kasıldım yiyip eve geliyoruz ya bi bakayım bi izin günümüz olursa eşimle katılcam en azından ziyan olmasınCanımsın sen de sorun yokSenin sunumların muhteşem Kısmet diyelim
Aaaa niye kahvaltı yapmıyorsunHem kahve iç birde kahvaltı yapma olmuyor
Gizemli olunca merak ediyoruz değil miValla burda rafting fotolari vardi iclerinden hangisi kazen diye tahmin etmeye calisiyordu millet ordaki tiplerin karısımıydı
Bende böyle beceriler pek yok ama azıcık araştıma yapıp kendimi geliştireyim :)Olmaz
Ben sahile bayağı uzağım gelemem ondan kabul etmiyorum
OlurrTamam başka kategorilerde bekleriz
Totoş gibi bisey gordun yani ruyandaValla burda rafting fotolari vardi iclerinden hangisi kazen diye tahmin etmeye calisiyordu millet ordaki tiplerin karısımıydı
Gizemli olunca merak ediyoruz değil mi
Aslında burda çok kişiyi merak ediyorum ben de
Beni ? Beni ediyon mu ??Gizemli olunca merak ediyoruz değil mi
Aslında burda çok kişiyi merak ediyorum ben de
Canım fırsatın ve imkanların olursa yaparsın çok zorlama kendiniAy abla evde hiç kahvaltı yapmıyoz ki akşam gelip hazırlıcam kimse yemicek diye kasıldım yiyip eve geliyoruz ya bi bakayım bi izin günümüz olursa eşimle katılcam en azından ziyan olmasınHain planlarım tasarımlarım bar çünkü
Gevrek miYapiyorum da pratik sutlu gevrek o kadar. :))
Kazeni bilmemde olurda karısı varsa vay haline. Atldın say siteden :)Evet ya bir de ben kazeni aramistim site telefonu yaziyordu sesini begenmistim
Sonra baktim profiline evliymis
Hahaha kazen bunlari okur mu ki
Totoş gibi bisey gordun yani ruyanda
Evet ya bir de ben kazeni aramistim site telefonu yaziyordu sesini begenmistim
Sonra baktim profiline evliymis
Hahaha kazen bunlari okur mu ki
Sengördüm ne kadar güzel olduğunu biliyorumBeni ? Beni ediyon mu ??Çok gizemliyimdir ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?