- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Hadi yaaa... Anlatsana ne bekliyon :)Kv adayi öglen 12.30 da geldi canım sen yazdiginda gitmisti yani :)
Ruhunun zayıflayacağı kesin o zamanNe zaman erteledim su an musait degilim ki. Yoksa kaydoldum ve para oduyorum yani. Ben olmasam bile ruhum orda.
Benim sirrim tatliyi birakmam oldu. Tatli ve ekmek duskunu isen gobek yapiyor.
Forumda yazarsın bi boş anında konuları çıkar çok rağbet varda ben detaylı bilmiyorum faydalarını okudum sadece :)O nasılmış ki ya çok merak ettim
Ekmeği çok yerim makarna yerken bileNe zaman erteledim su an musait degilim ki. Yoksa kaydoldum ve para oduyorum yani. Ben olmasam bile ruhum orda.
Benim sirrim tatliyi birakmam oldu. Tatli ve ekmek duskunu isen gobek yapiyor.
Bi araştrıyom ya merak ettimForumda yazarsın bi boş anında konuları çıkar çok rağbet varda ben detaylı bilmiyorum faydalarını okudum sadece :)
Hadi yaaa... Anlatsana ne bekliyon :)
Ruhunun zayıflayacağı kesin o zamanSende kendimi görüyorum hayırlısıyla bi başla bırakmazsan bende yazılcam :)
Ekmeği çok yerim makarna yerken bileTatlıyı da Anam ben bitmişim bu ayva göbek yakında karpuz olcak desene
Ovv :) 2 ay sonra düğün var elini çabuk tutSaka maka zor olani yaptim. Spor bana cerez gelir zaten yakisikli dolu orasi . Birini de kaparim tamamdir.
Onlemini almazsan karpuzluga dogru gidiyor.
Hadi yaaa... Anlatsana ne bekliyon :)
Ruhunun zayıflayacağı kesin o zamanSende kendimi görüyorum hayırlısıyla bi başla bırakmazsan bende yazılcam :)
Tamam tamam ekmekle başlıyım ben en iyisiSaka maka zor olani yaptim. Spor bana cerez gelir zaten yakisikli dolu orasi . Birini de kaparim tamamdir.
Onlemini almazsan karpuzluga dogru gidiyor.
Yuhh mide kanaması geçirmesin 3 saat çay mı içti :)Eheh anlatayim benim mezuniyetimi tebrik etmeye gelmisti işte hediye göndertmiş sevgilim onu verdi filan :)
Önce bir şeyler yedik sonra ben 3 saat boyunca filan çay servisi yaptim ya
Annem evlilik konusu acmasın diye dua ediyordu öyle de oldu hic evlilik konusu acılmadı
Öyle muhabbet oldu havadan sudan
Yuhh mide kanaması geçirmesin 3 saat çay mı içti :)
Hmm olmamış ama yaa insan azıcık bi çıtlatır, neyse iyi olmuş önce bi samiyet kurmak istiyor heralde. hediye ne almış :)
Ovv :) 2 ay sonra düğün var elini çabuk tut
Tamam tamam ekmekle başlıyım ben en iyisi
İyi günlerde kullan canımAnnem hic istemiyordu evlilik konusu acilsin ya ters bir sey derdi AlimAllah kotu olurdu
O kadar guzel cay yapmisim ki (teyzem de vardi) annem teyzem kv adayi ben bol bol cay ictikHepimiz cay tiryakisi
Kolye ve bilezik almis kolyede sonsuz isareti yildiz melek filan var boyle kucuk kucuk bilezikte de sonsuz isareti var annem diyor ki altın bu altın almıs sanırm bnm herif zaten az para kazaniyor onu da hediyeye yatirmis heralde
Tamam anlaştıkBen onu bulayim da varsin dugun olmasin.fedakar lucky smiley:)
En kisa zamanda bence.
:) Gelin hanım becerikli çıktı, alsın tabi iyi yapmış kaleyi böyle fethedecek :) +1 almıştır annendenAnnem hic istemiyordu evlilik konusu acilsin ya ters bir sey derdi AlimAllah kotu olurdu
O kadar guzel cay yapmisim ki (teyzem de vardi) annem teyzem kv adayi ben bol bol cay ictikHepimiz cay tiryakisi
Kolye ve bilezik almis kolyede sonsuz isareti yildiz melek filan var boyle kucuk kucuk bilezikte de sonsuz isareti var annem diyor ki altın bu altın almıs sanırm bnm herif zaten az para kazaniyor onu da hediyeye yatirmis heralde
Ne yapıyorsunuz sosyetik hanımlar
Topla bir yere kaçmasınlarHic bunlari toparliyorum cok dagildilar.
İyi günlerde kullan canım
:) Gelin hanım becerikli çıktı, alsın tabi iyi yapmış kaleyi böyle fethedecek :) +1 almıştır annenden
HoşgeldinNe yapıyorsunuz sosyetik hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?