- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Kesinlikle katılıyorum ama enerjimiz olmadan da biteriz zaten yüzyılın buluşu elektrik o olmadan ilerde hiç nirşey yapamıcaz bu sebeple dünyalarca paralar dökülüp barjlar yapılıyoIndirimi soylemedin kaytarma .
Is guvenligi saglanmadigi surece madenler yas bence. Barajlarda sorun yok ama ileride su sikintisi cekilecegi bir gercek.
Jet Sosyeteye hızlı bir giriş yaparsın :)
Canımsın ya, yol arkadaşlarını da terk etmez hiçOoo ne demezsin sizi de alirim yanima.
Lucky spora başlayacaktı da gidişatı merak ettim seninde mi ihtiyacın var :)Spor mu biri spor mu dediiii
Canımsın ya, yol arkadaşlarını da terk etmez hiçSpora başladın mı?
Düğünden sonra ufak bi göbiş yaptım gitmiyor napcam bilmiyorumLucky spora başlayacaktı da gidişatı merak ettim seninde mi ihtiyacın var :)
O bende de var ya, tam olarak göbek değilde bölgesel olarak aldım, yemeden içmeden kesildim gitmiyorrr
Düğünden sonra ufak bi göbiş yaptım gitmiyor napcam bilmiyorum
Of hiç sorma ayva göbekmi diyorlar ne sporla gitcek bişiyede benzemiyor ne yapayım bilmiyorunO bende de var ya, tam olarak göbek değilde bölgesel olarak aldım, yemeden içmeden kesildim gitmiyorrr
Düğünden sonra ufak bi göbiş yaptım gitmiyor napcam bilmiyorum
Hem yemeği kesip hem spor yapcan duyduğun her formülü deniycenOf hiç sorma ayva göbekmi diyorlar ne sporla gitcek bişiyede benzemiyor ne yapayım bilmiyorun
:) Sen istikrarlısın birde haftaya ertelemesen heryeşi bir an önce atarsın bile :)Benimki buyuk gobis , kucuk gobiste ne yapacagini bilmiyorum.15 Temmuzdan bu yana 11 kilo verdim.
Ooo süper 2 kilı versem yeter bile ama nasıl tüm gün işte masa başı durupda nasıl eritilir ki bana da ver sırrınıBenimki buyuk gobis , kucuk gobiste ne yapacagini bilmiyorum.15 Temmuzdan bu yana 11 kilo verdim.
Hııhııı oldu geberip giderim sonraHem yemeği kesip hem spor yapcan duyduğun her formülü deniycenCan sıkıcı bir durum
Geçen bir arkadaş ingiliz karbonatını suya karıştırıp içiyorum dedi bayağıda yapan varmış forumda. Tabi bu sadece zayıflamaya yönelik değil bütün organlarını temizliyormuş, tuvalete düzenli çıkmanı sağlıyormuş, bayağı kulak kabarttım ilgimi çekti, cesaret edemedim henüz :)Hııhııı oldu geberip giderim sonra
Geçen bir arkadaş ingiliz karbonatını suya karıştırıp içiyorum dedi bayağıda yapan varmış forumda. Tabi bu sadece zayıflamaya yönelik değil bütün organlarını temizliyormuş, tuvalete düzenli çıkmanı sağlıyormuş, bayağı kulak kabarttım ilgimi çekti, cesaret edemedim henüz :)
senin temizlik yapman gerekmiyor mu ağır top ağırlayacaksın :) Kv deler pis gelin sevmez
:) Sen istikrarlısın birde haftaya ertelemesen heryeşi bir an önce atarsın bile :)
Ooo süper 2 kilı versem yeter bile ama nasıl tüm gün işte masa başı durupda nasıl eritilir ki bana da ver sırrını
Bizim karbonat değil ama ingilizlerin kiKarbonat mı içimiz şişer yahuu Korkarım içemem töbee yaa
O nasılmış ki ya çok merak ettimBizim karbonat değil ama ingilizlerin kiKaliteli herhal onlarınki bilemedimki şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?