- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
şöyleki yüzyılın en büyük gereği barajlar yapımı madraflı uzun zaman alsada bir ülkenin enerji ihtiyacını katşılayan kesin çözümler bararjlar.. Ayrıca maden.. Evet sular tükeniyor ama barajlar olmasa su tutamazsak nehirler yatağında kurucakYakinda barajlarda da su kalmayacak. Barajlarda su kalmayinca napicaz hanfendi.
Kıyamam müşteri herzaman baklı değildir zatenİmalat,ithalat,ihracat. Sana ne lazim
Ama bana yazik degil mi? Kollarim cok agridi
Maşşallah :) ee inşallah kocam O kadar para etmediğimi düşünmezOyle beleşe vermem ama benm kanim kiymetlidirlitresi 1000 tl
Kıyamam müşteri herzaman baklı değildir zatenSen haklısın
İmalat,ithalat,ihracat. Sana ne lazim
Ama bana yazik degil mi? Kollarim cok agridi
şöyleki yüzyılın en büyük gereği barajlar yapımı madraflı uzun zaman alsada bir ülkenin enerji ihtiyacını katşılayan kesin çözümler bararjlar.. Ayrıca maden.. Evet sular tükeniyor ama barajlar olmasa su tutamazsak nehirler yatağında kurucak
Kıyamam müşteri herzaman baklı değildir zatenSen haklısın
Kafasina, kafasinaMaşşallah :) ee inşallah kocam O kadar para etmediğimi düşünmez
Su devirde evlenecek kocayi bul soz kk indirimi yapicam sanaIndirimi soylemedin kaytarma .
O zaman indirimini yap buldum kapakladım 9 ay önceSu devirde evlenecek kocayi bul soz kk indirimi yapicam sana
Su devirde evlenecek kocayi bul soz kk indirimi yapicam sana
Ahanda bana müsteri ciktiHaftaya calismalara baslayip en gec iki ay icinde islem tamam. Ahanda buraya yaziyorum.
Düğünü Türkiye de yap iki göbek atak :)Haftaya calismalara baslayip en gec iki ay icinde islem tamam. Ahanda buraya yaziyorum.
Düğünü Türkiye de yap iki göbek atak :)
Findik, fistik mi dagitcan milleteAaa gobek atmakta ne , ne banalsiniz ayol. Ben dugun dusunmuyorum. Sosyetikim ya.
:) Ben yapmadım diye özendim ne var ki sanki ezmişsin hemenAaa gobek atmakta ne , ne banalsiniz ayol. Ben dugun dusunmuyorum. Sosyetikim ya.
Findik, fistik mi dagitcan millete
:) Ben yapmadım diye özendim ne var ki sanki ezmişsin hemennasıl istiyorsun oralarda sistem nasıl :)
Kiliseye imam da götürcen mi bitane din adamı yeter mi yoksa :)Yok para dagiticam bir deste 3 liraya satiliyormus. :))
Buralarda dugun yok , aslinda var Turk cevrelerinde de bana cok basit geliyor ama kilisede de evlenebilirim.
Kilise de imamin ne isi var kizKiliseye imam da götürcen mi bitane din adamı yeter mi yoksa :)
Tam evlilik olur işte resmi, dinî :) bir filmde görmüştüm değişik bir sahnedeydi.Kilise de imamin ne isi var kizbiei vaftiz ederken digeri seytan mi kovucak
Imamli kilise dugunu cok guzel olur. You tube a duserim siz de alkislarsiniz.Kiliseye imam da götürcen mi bitane din adamı yeter mi yoksa :)
Jet Sosyeteye hızlı bir giriş yaparsın :)Imamli kilise dugunu cok guzel olur. You tube a duserim siz de alkislarsiniz.
Şuan gümüşhanedeyiz iş nedeni ile 25 imdeyim evliyimBence de her zaman hakli olmamali
Nerde yasiyorsun? Kac yasindasin? Sevgulün var mi? E anlat bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?