- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.482
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Çok güzel en iyisi ben de akşam olup da eve gelince kös kös oturuyodum yorgunluktan gelirim artık .. O zaman şöyle soralım gününüz nasıl geçtiValla kopacak yer arıyoruz, böyle konular olunca herkes bir anda atlıyor, mune birazdan biner tepemize orda :)
Güneş batar batmaz soluğu burda alıyoruz :)
Ah keşke olsaydı ev işi bitmiyor ben de iyiyim bugün iznliydim bolca ev temizliği ütü yaptım yemek derken akşam oldu sohbet başlamış
Valla kopacak yer arıyoruz, böyle konular olunca herkes bir anda atlıyor, mune birazdan biner tepemize orda :)
Güneş batar batmaz soluğu burda alıyoruz :)
Merhabaa forumun sosyetik gulleriiii
Bugun erken basladik.Ben yine hic bir is yapmadim.
Sonu belli aksiyon yasiyoruz.
. Oh keyfini çıkarsaydın çalışıyo musun ev hanımı mısın ? En harbi kız merhaba hoşgeldinMerhabaa forumun sosyetik gulleriiii
0 RH + kanimlan sizi canlandirmaya geldimmIste aranan kan geldi.
Köle gibi, at gibi calisiyorum. Oh keyfini çıkarsaydın çalışıyo musun ev hanımı mısın ? En harbi kız merhaba hoşgeldin
Kana ihtiyacım olursa acil aranacaklar listesine ekleyeyim seni :)0 RH + kanimlan sizi canlandirmaya geldimm
. Oh keyfini çıkarsaydın çalışıyo musun ev hanımı mısın ? En harbi kız merhaba hoşgeldin
0 RH + kanimlan sizi canlandirmaya geldimm
Ay bu at gibi köle gibi çalışma şekli hangi sektör acabaKöle gibi, at gibi calisiyorumbana dediysen eger hos buldumm. Nasilsiniz bakimm
Oyle beleşe vermem ama benm kanim kiymetlidirKana ihtiyacım olursa acil aranacaklar listesine ekleyeyim seni :)
Alan ne LUcky ? Yüksek lisans zor benimki de bitcek son senemBen calismiyorum ikinci yuksek lisansima basliyorum ama arada calisabilirim belli degil. Bazen cok mesgulum bazen de boyle salarim.
Canlandir bakalim bekliyoruz.
Gelünlük sektörüAy bu at gibi köle gibi çalışma şekli hangi sektör acaba
Gelünlük sektörü malum dugun sezonu ya yoğun tempoda calisiyorum. Yazik ama bana
Tesekkur ederim :) iyi sabirliymis. Ben gecen gun kovdum bitane boyle biriniZormuş cidden ben tam 15 gelinliği hiy çıkar yapıp tam 8 saat mapazada kalmıştım çok sevgili satış sorumlusu beni öldürcekti sonunda Ama çok iyi dost olduk hala görüşüyoruz işin çok zor sabır istiyo kolaylıklar dilerim
Ben malesef aliskinim. Suan yapacagim bilgisayar alaninda seninki.Alan ne LUcky ? Yüksek lisans zor benimki de bitcek son senem
Gelünlük sektörü malum dugun sezonu ya yoğun tempoda calisiyorum. Yazik ama bana
ay ama öylee demee yazık belki karar veremiyordur napsın garibimmmTesekkur ederim :) iyi sabirliymis. Ben gecen gun kovdum bitane boyle birinicinnet geldi yaa anlatamam
Benim ki mühendislik fakültesi suyla ilgili barajlar yaniBen malesef aliskinim. Suan yapacagim bilgisayar alaninda seninki.
Ne yapiyorsun kiz ben evlenirsem indirim isterim.
Benim ki mühendislik fakültesi suyla ilgili barajlar yani
İmalat,ithalat,ihracat. Sana ne lazim
Ne yapiyorsun kiz ben evlenirsem indirim isterim.
Ama bana yazik degil mi? Kollarim cok agridiay ama öylee demee yazık belki karar veremiyordur napsın garibimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?