- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
Canim bizim tayfa aksam burada.Günaydın hanımlarBugün iş yok ohhh misss gibi evdeyim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bizim tayfa aksam burada.Günaydın hanımlarBugün iş yok ohhh misss gibi evdeyim
![]()
Evet ya öyleymiş olsuun ben de akşamyine gelirim sen nasılsın dün konuşamadık ev sahibiCanim bizim tayfa aksam burada.![]()
Günaydın hanımlarBugün iş yok ohhh misss gibi evdeyim
![]()
Canim bizim tayfa aksam burada.![]()
Evet ya öyleymiş olsuun ben de akşamyine gelirim sen nasılsın dün konuşamadık ev sahibiHayırlı olsun topiğin
![]()
iyi akşamlar :)
meraba lucky akşam oldu sayılır mı![]()
Burada ev sahibi yok. Kim gelirse o ev sahibi. Topu bana atmayin.
Alisveris yapmayi erteleyip duruyorum , temizligi erteleyip duruyorum cok sosyetik takiliyorum dermisim ama en azindan bir hizmetcim olsaydi iyiydi.
Sen nasilsin ?
Burda sabah orda aksamm. Yok mu guzel bir dizi bugun.
aa doğru yaw yine unuttum :) küçük ağa var bu akşam![]()
Onu sevmiyorum ben. Kacak gelinleri ve kalp hirsizini izliyorum o kadar. Soyle guzel bir dizi koysalar da her gun izlesem.![]()
Benim adım gültepe güzeldi:) hergun izlemek istiyorsan arka sokaklar o zaman![]()
Fox izleyin kızlar :) Yok yok Türkiye nin maçı var bugün azıcık milliyetçilik ruhunuzu gösterin milli takımı destekleyelim :)Onu sevmiyorum ben. Kacak gelinleri ve kalp hirsizini izliyorum o kadar. Soyle guzel bir dizi koysalar da her gun izlesem.![]()
senin temizlik yapman gerekmiyor mu ağır top ağırlayacaksın :) Kv deler pis gelin sevmezBenim adım gültepe güzeldi:) hergun izlemek istiyorsan arka sokaklar o zaman![]()
Fox izleyin kızlar :) Yok yok Türkiye nin maçı var bugün azıcık milliyetçilik ruhunuzu gösterin milli takımı destekleyelim :)
Hmm güzel dizileri kaçırıyorsun ama olsun yabancı kanallar daha güzel, ben sürekli alt yazılı izliyorum. Polisiye, gerilim,korku. Sana bunlardan lazım bu ara zaten :)Ben yurt disindayim. Fox yurt disinda gostermiyor.
Hmm güzel dizileri kaçırıyorsun ama olsun yabancı kanallar daha güzel, ben sürekli alt yazılı izliyorum. Polisiye, gerilim,korku. Sana bunlardan lazım bu ara zaten :)
Evet reklam konusu sıkıntı, çoğu sevdiğimiz diziyi gece internetten takpi ediyoruz o yüzden sana da tavsiye ederim :) Biri bdv de resim paylaşmış olay olayGerilimi eskiden cok severdim simdi konsantre olamiyorum. Sadece big bang tarzi dizileri izliyorum. Turk televizyonu arada aciyorum , o da kafama uyan dizi olursa. Zaten sagolsunlar yarisi krem reklamlariyla geciyor.![]()
Evet reklam konusu sıkıntı, çoğu sevdiğimiz diziyi gece internetten takpi ediyoruz o yüzden sana da tavsiye ederim :) Biri bdv de resim paylaşmış olay olay![]()
Gereksiz başlıklı konu :)Internetten izlemiyorum bu aralar , eski yaptigim hic bir seyi yapmiyorum.
Nerde kiz adres ver.![]()
Gereksiz başlıklı konu :)
Ah keşke olsaydı ev işi bitmiyor ben de iyiyim bugün iznliydim bolca ev temizliği ütü yaptım yemek derken akşam oldu sohbet başlamışBurada ev sahibi yok. Kim gelirse o ev sahibi. Topu bana atmayin.
Alisveris yapmayi erteleyip duruyorum , temizligi erteleyip duruyorum cok sosyetik takiliyorum dermisim ama en azindan bir hizmetcim olsaydi iyiydi.
Sen nasilsin ?
Burda sabah orda aksamm. Yok mu guzel bir dizi bugun.
Sana da iyi akşamlariyi akşamlar :)
meraba lucky akşam oldu sayılır mı![]()
Valla kopacak yer arıyoruz, böyle konular olunca herkes bir anda atlıyor, mune birazdan biner tepemize orda :)Ooo uyelere , ziyaretcilere bak , ne merakliyiz bu konulara.![]()
Güneş batar batmaz soluğu burda alıyoruz :)Ah keşke olsaydı ev işi bitmiyor ben de iyiyim bugün iznliydim bolca ev temizliği ütü yaptım yemek derken akşam oldu sohbet başlamış![]()