- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.361
İlk günde kötü oluyor ya. Çekilmezdi o ağrıyla gezme tozma :)Yok canım biz istanbul dışına çıktık , paten kayanlarla birlikteydik ondan
Ama çok kalabalıktı.
Bugünde görümcelerim gel bi eminönü yapalım dediler ama cıx karnım ağrıyor
Aman bir şey olmaz =) sabah yemeğini az ye ekmek yeme , akşam yemeğinde ne yersen ye
:) Sen anca mı konuyu izlemeye alıyorsunYa az önce bu konuyu izleyeceğim diye gitmişim başka konuyu izlemişim
sizi göremeyince çıktım ya
Evet biraz öyle oluyor sanırım yanlış yeri izlemeyi almışım hahahaha:) Sen anca mı konuyu izlemeye alıyorsunOndan bizi ihmal etmelerin
Çok ağrımıyor bugün , bir de çok erken oldum sanırımİlk günde kötü oluyor ya. Çekilmezdi o ağrıyla gezme tozma :)
Ben öyle yapıyorum zaten ya akşama kadar ağzımı tutup akşam istediğimi yiyorum ama az ölçülerde :)
28 di sanırım da tam gün dolmuyor ki çoğu zaman, hava değişikliği, stres bir sürü tetikleyici var :)Çok ağrımıyor bugün , bir de çok erken oldum sanırım
Bu adet dönemleri hangi günden sayılmaya başlıyor yani tam kaç gün olması gerekiyor aydan aya ?
Bir hafta erken oldum , geri geri geliyorum =D28 di sanırım da tam gün dolmuyor ki çoğu zaman, hava değişikliği, stres bir sürü tetikleyici var :)
hoşgeldin aldın mı parfüm =)selam gençler
Slm Hoşgeldin :)selam gençler
Herşeyin bi ilki varBir hafta erken oldum , geri geri geliyorum =D
hiç dışarıda yakalanmadım şu yaşıma kadar
neyi ?naptın peki ya laa
yok seçemedim daha o kadar parfümün içindeyim yanı başındayımhoşgeldin aldın mı parfüm =)
hoşbuldumm canmm napıyosunuzSlm Hoşgeldin :)
Herşeyin bi ilki var
erken olduğununeyi ?
yok seçemedim daha o kadar parfümün içindeyim yanı başındayım
senin önerin var mı:27cristina laroiks var hoşuma gitti gibi
erken olunca mı ne yaptım ? gittim ped takdımerken olduğunu
Napalım binadaki kırıkları dinliyorum kavga eksik olmuyor dahoşbuldumm canmm napıyosunuz
Bu koku babamda var ben pek beğenmiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?