- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.321
Yok artık beni unutma noktasına gelirsen doktora git, kocamdan çokla senle konuşuyorum kızBelki durum değişmiştir canım son durumunu bilmiyoruz ki açıklasın bakalım :)
Ceviz ye ceviz :) Kafanı boşalt biraz sakinleş beynini yorma bu kadarIsin kotusu doktora gidiyorum zaten.Farkli bir sey yapip uzaya gidicem ben.
Evet kesin bilgi istiyoruz dilara hanim.
Yok benim adetim geldi çok şükür şüpheler kalktı rahatladım Aten ondan açlığa dayanıyorumVerirsin verirsin stres yapma, hamilelik riskin varken aç kalman ne kadar doğru onuda bilemedim
luckycimmm dövme beni geçti ihtimaller adetimi gördüm dün bitti riskWelcome to our club. :))
Ev isi ile spor ayni sey degildir , ayni seyi bekleme. Bir de siz yanlis yapiyorsunuz. Mesela ben corba icmeden gunu kapatmam. Hep pogaca hep pogaca olmaz.
Hamilelik gibi bir durumun varsa hic ac kalma. Doverim seni dilara.
İyi bakalım o zaman hepimiz rahatladığımıza göre diyete devam :)Yok benim adetim geldi çok şükür şüpheler kalktı rahatladım Aten ondan açlığa dayanıyorum))
Son sürat daha da bi hırs yaptım hattaİyi bakalım o zaman hepimiz rahatladığımıza göre diyete devam :)
Ee tamam işte hastasın diye kilo almışsın görünüyor. Şiş olmuyor muyuz o dönemde :)Son sürat daha da bi hırs yaptım hattaKilo almışım çünküüü hemen vercem hemencik
Ceviz ye ceviz :) Kafanı boşalt biraz sakinleş beynini yorma bu kadar
luckycimmm dövme beni geçti ihtimaller adetimi gördüm dün bitti risk)) o yüzden aaa yoksa aç kalırmıyım hiç Çorba içmek lazımdaa hiç sevmem ben
Hadi ya, olumsuzlukları üstüste yaşayınca kötü oluyor tabi, Allah Yardımcın olsun ne deyim, Sen yinede dikkat et öyle oturup uzun uzadıya birşeyin üstünde kafa patlatma, acısı çıkıyor sonraYa su bes haftadir basima gelenleri toplu anlatsam pismis tavuk senden daha sanslidir dersin.
Oyle bir risk yoksa iyi yoksa ciddi kiziyordum.
Ben corbami ictim , ayranimi da gerisini siz dusunun . Ben pirinci olucam.
Hadi ya, olumsuzlukları üstüste yaşayınca kötü oluyor tabi, Allah Yardımcın olsun ne deyim, Sen yinede dikkat et öyle oturup uzun uzadıya birşeyin üstünde kafa patlatma, acısı çıkıyor sonra
Bazen öyle anlar yaşıyoruz ki hakikaten kabul dönemi gibi, bir taraftan bitmesini dilerken, sıradaki sorunu gözler oluyoruz. Kendini bunaltmamak adına, tecrübe olduklarını düşün. Mesela artık daha çok hazır değilmisin olumsuzluklara?Thames nehrine gidip atliyim mi diye bile dusunmedim degil.
Ya yok onu yapmam da gercekten bunaldim, hatta topikler actim yeterrrr artikkk diye. Bu kadar ust uste geldigini hatirlamiyorum hayatimin.
Bazen öyle anlar yaşıyoruz ki hakikaten kabul dönemi gibi, bir taraftan bitmesini dilerken, sıradaki sorunu gözler oluyoruz. Kendini bunaltmamak adına, tecrübe olduklarını düşün. Mesela artık daha çok hazır değilmisin olumsuzluklara?
DoğruEe tamam işte hastasın diye kilo almışsın görünüyor. Şiş olmuyor muyuz o dönemde :)
Bu gidişle evet birinci sensinYa su bes haftadir basima gelenleri toplu anlatsam pismis tavuk senden daha sanslidir dersin.
Oyle bir risk yoksa iyi yoksa ciddi kiziyordum.
Ben corbami ictim , ayranimi da gerisini siz dusunun . Ben pirinci olucam.
Ohh.. keyfe bak benim kahvem bittiOlumsuzluk biraz hafif kacar.Aman neyse ya. Turk kahvemi yaptim iciyorum. Afiyet olsun bana.
sen ne karışırtıyon orda saatlerce sesin çıkmıyor :)DoğruTamam sakinleştim şimdi
Bu gidişle evet birinci sensin
Ohh.. keyfe bak benim kahvem bittiAfiyet olsun yinede
sen ne karışırtıyon orda saatlerce sesin çıkmıyor :)
Bende sabah son kahvemi içtim bitti bitti diye canım istiyor şimdi :)Hic sanmiyorum da . En azindan kilo almayayim yarin icin.
Kahvesiz diyet olmaz. Benim ayakta durma sebebim.
Arada atistiriyor.
Bende sabah son kahvemi içtim bitti bitti diye canım istiyor şimdi :)
Demi diyet yapıyorum ayağına tıkınıp duruyor gizli gizli :)
Ne fenayız kız bizSonra da neymis kilo aliyormus. su icsem yariyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?