- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #2.341
Yok canim , o kadar da degiliz.Ne fenayız kız biz
Kürtaja karşı mısın?Yok canim , o kadar da degiliz.
Kürtaja karşı mısın?
öyle bir konu açmışlarda merak ettim :)Genelde evet ama duruma bagli. Yalniz kilodan kurtaja gecmen isik hiziyla oldu. Hayirdir.
öyle bir konu açmışlarda merak ettim :)
Canım ona devlette belli ölçülerde izin veriyor, kadının psikolojik durumunu falan gözetiyorlar. Kim karşı çıkar ki o durumdaki kürtaja. Karışır birazdan oralar, din üzerinden ve kadının bedeni üzerinden girerlerHic yazmiyim banlanmaya niyetim yok ama bir kusa bu kadar uzulen ben kurtaji desteklemem. Durum dedigim de tecavuz gibi siradisi durumlar olur o ayri.
Canım ona devlette belli ölçülerde izin veriyor, kadının psikolojik durumunu falan gözetiyorlar. Kim karşı çıkar ki o durumdaki kürtaja. Karışır birazdan oralar, din üzerinden ve kadının bedeni üzerinden girerler
Hoşgeldin :)Selam sosyeteler ben geldim =)
Bende görmezden gelme listeme atayım :) Duramama ihtimalime karşılık önlem alayım kendi çapımdaIste o yuzden ben girmiyorum konuya.
Hoşbulduk canım naber nasılsın görüşmeyeli =)Hoşgeldin :)
Selam sosyeteler ben geldim =)
Bende görmezden gelme listeme atayım :) Duramama ihtimalime karşılık önlem alayım kendi çapımda
İyiyim tatlım. Siteye çivilenmiş göbiyim 1 adım uzağa attığım yokHoşbulduk canım naber nasılsın görüşmeyeli =)
Ne konusuymuş konu neymiş yahu
Tabikide istemiyorum takip ettiğim diyet konum var benim :)Assolist gibi gec geliyorsun.
Banlanmak istemiyorsan uzak dur.
İyiyim canım dün hafta sonu kaçamağı yaptık bizimkiyle , gezdik sabahtan akşama kadar çok yorulmuşum arabada gelirken uyuya kaldım bir de eve geldim yine uyudum bu sabah saat kaçta uyandığımı bilmiyorum valla =Dİyiyim tatlım. Siteye çivilenmiş göbiyim 1 adım uzağa attığım yokSen neler yapıyorsun? nasılsın?
Ablam benimkinin yanındayım yoksa burda hayatta kalkmam =)Assolist gibi gec geliyorsun.
Banlanmak istemiyorsan uzak dur.
Tabikide istemiyorum takip ettiğim diyet konum var benim :)
Ablam benimkinin yanındayım yoksa burda hayatta kalkmam =)
Bir de yeni bir kitaba başladım çok hoşuma gitti =) Ona sardım
Ooooo kafayı bulacaksın demek haAferin sana.
Erken gelseydin biz de sana sarardik.
-----------------------
Ben cikiyorum sonra belki icmeye giderim , beni beklemeyin.
Diyeti mi bozdurcan bize :) Afiyet olsun. Dün İstanbulda millet deli gibi dolaşıyordu boyamışlar her yerlerini sizde katıldınız mıİyiyim canım dün hafta sonu kaçamağı yaptık bizimkiyle , gezdik sabahtan akşama kadar çok yorulmuşum arabada gelirken uyuya kaldım bir de eve geldim yine uyudum bu sabah saat kaçta uyandığımı bilmiyorum valla =D
adet oldum biraz karın ağrım var ama iyiyim =) sulu mantı yapacağım buyursanıza.. =)
Okudum konuyu.. =)
Yok canım biz istanbul dışına çıktık , paten kayanlarla birlikteydik ondanDiyeti mi bozdurcan bize :) Afiyet olsun. Dün İstanbulda millet deli gibi dolaşıyordu boyamışlar her yerlerini sizde katıldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?