- 10 Eylül 2014
- 3.243
- 1.169
- 163
- 31
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.381
geç dalganı sen geççerken olunca mı ne yaptım ? gittim ped takdım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geç dalganı sen geççerken olunca mı ne yaptım ? gittim ped takdım![]()
ne alıyım peki yardm et ya ben begenemedim bir türlüBu koku babamda var ben pek beğenmiyorum ..
niye kız neyi paylaşamıyorlarmşşşNapalım binadaki kırıkları dinliyorum kavga eksik olmuyor da![]()
utanmıyon mu la komşularına kırık demeyeNapalım binadaki kırıkları dinliyorum kavga eksik olmuyor da![]()
sen avondan mı alacaksın parfüm ? gerçi bu sorumu bir avoncuyla konuştuğumu unuttum ahahahane alıyım peki yardm et ya ben begenemedim bir türlü
true force var bide o nasıl
niye kız neyi paylaşamıyorlarmşşşbayılrm kavgal dinlemeye cok güzel oluyor
![]()
Napim ne denir ki bunlara :) Sabahın körü, gecenin bir yarısı demeyip kavga ediyolar, derken karşı binalardan sesler yükseliyor yeter artık diye, şimdi ki bağırtı benim ona borcum yoklu falanutanmıyon mu la komşularına kırık demeye![]()
ne entrika dolu aileymiş yaaa hahahahhNapim ne denir ki bunlara :) Sabahın körü, gecenin bir yarısı demeyip kavga ediyolar, derken karşı binalardan sesler yükseliyor yeter artık diye, şimdi ki bağırtı benim ona borcum yoklu falanOlayları hiç bitmiyor
![]()
Buraya taşındığım ilk gün alt komşuma indim. Nezaketen dedim ki bu gün taşınıyoruz kusura bakmazsınız artık gürültü olur biraz. Kadının bana cevabı içerde çocuk uyuyor.ne entrika dolu aileymiş yaaa hahahahh![]()
Ben İstanbulu pek bilmiyordum en iyi semtlerinden biri diye burayı tutturmuştum şansımıza böyle anormal bina çıktı :)has nicktir diyeydinn tövbee ya KK57 öyle bir apartmanı cok mu aradınız![]()
![]()
![]()
vahh kuzumm vah ya bizim apartmanda hacı hoca tüm cok lafcı bir görsenBen İstanbulu pek bilmiyordum en iyi semtlerinden biri diye burayı tutturmuştum şansımıza böyle anormal bina çıktı :)
has nicktir diyeydinn tövbee ya öyle bir apartmanı cok mu aradınız![]()
![]()
vahh kuzumm vah ya bizim apartmanda hacı hoca tüm cok lafcı bir görsen
bu sene kurtulacaz inşallah
![]()
![]()
Selamm kizlarrrr
![]()
Selam kızlar maç var yine ondan sessiz takılıyorumselamm![]()
ne maçı o kimin maçıSelam kızlar maç var yine ondan sessiz takılıyorum![]()
Beşiktaş ın maçı Rize'yle :)has nicktir diyeydinn tövbee ya öyle bir apartmanı cok mu aradınız![]()
![]()
vahh kuzumm vah ya bizim apartmanda hacı hoca tüm cok lafcı bir görsen
bu sene kurtulacaz inşallah
![]()
![]()
benimki bu yüzden ortada yok demekkiBeşiktaş ın maçı Rize'yle :)
Valla ben kimseye nezaket gösterisinde bulunmam.Buraya taşındığım ilk gün alt komşuma indim. Nezaketen dedim ki bu gün taşınıyoruz kusura bakmazsınız artık gürültü olur biraz. Kadının bana cevabı içerde çocuk uyuyor.böyle kaldım, Sonrada nezaket yapmak bana mı kaldı diye kızdım kendime, dahada kimseyle muhattap olmadım binadan, burnumun dibine kadar girmezlerse slm bile vermiyorum
Söyle bakalım
Huy Meselesi bunlara normal mi deyim:)